Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nikicia86 wrote:Hejo kochane nie odzywalam sie bo zawsze coś jak zwykle życie. mam doła wielkiego doła ale trzymam kciuki za Was kochane ja dalej chora chyba ten cykl nie wypali juz ...
strzala tez mialam lekko prolaktyne podwyzszona niby to przez stres bedzie dobrze
Madziulek jak sie czujesz?
Annielica masz wyniki?
A gdzie jest Zakocona hmm ?
a co się dzieje że masz doła? kiedy testujesz może nie wszystko stracone ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem w domu i mam wyniki w ręku i powiem, że ta klinika (jedna z najlepszych) badała zupełnie inne parametry niż ja znam. Badała np całkowitą prędkość, średnią, czestotliwość pracy witki itp.I z tyłu jest omówienie (bardzo skomplikowanym jezykiem nawet jak dla mnie farmaceutki). I ogólnie wg nich wszystkie parametry świadczą, że plemniki są płodne no i oceniane są dość wysoko. Z normalnych parametrów dziwi mnie morfologia bo nie ma wartości procentowych a jedynie przy parametrach jak deformacja główki,witki,części pośredniej wszedzie są minusy. Czyżby mąż miał taką dobrą morfologię? Zobaczymy co powie profesor jutro, ale jak dla mnie nie jest źle a nawet ok. Oby to się potwierdziło...
-
coś tak leseczki czuję, że moje mierzenie temperatury to marna wskazówka wszędzie czytam, że trzeba mierzyć o 7, najlepiej 6 nie wychodząc spod kołdry ;P a ja mierzę codziennie o 8 w łazience, haha a w łazience dlatego, że jest mi wygodniej i kilka razy sprawdzilam, że temperatura nie zmienia się, czy to w lozku, czy łazience dodam, że nie mam dwóch miejsc po przecinku
-
nick nieaktualnyJa mierzę zawsze po przebudzeniu. Nie ruszam się biorę termometr mierzę i zapisuję (mierze w ustach). Podobno nawet mówić się nie powinno przed ani wstawać. Dziś do lekarza omówić badanie idziemy. Martwi mnie aglutynacja dodatnia, wynik morfologi którego nie rozumiem, no i ten słaby ruch. Oby było dobrze, oby było dobrze, oby było dobrze...
-
Hejka Dziewczyny
Strzała no podobno powinno się mierzyć temperaturkę bez wstawania i zaraz po przebudzeniu ale nic się nie martw, mierz tak jak mierzyłaś do końca cyklu. Od nowego jeśli taki będzie, możesz mierzy jak trzeba I termometr mam też zwykły, z jednym miejscem po przecinku.
Annielica nie analizuj sama wyników badań, lekarz na wizycie wszystko Ci powie, tak nie potrzebnie się pewnie denerwujesz. Na pewno nie jest źle a już na pewno nic czego by się nie udało naprawić Myśl pozytywnie
A wracając do temp to ja niby mierzę zaraz po przebudzeniu (mam budzik nastawiony) bez ruszania się i zawsze w łóżku. Jednak moja temp w tym cyklu mnie zaskakuje, cały czas taka sama. Nie wiem co mam o tym myśleć. Może to przez Inofolic, może on mi tak wszystko wyregulował, nawet temperaturę
-
cześć dziewczyny
Ja w poprzednim cyklu też mierzylam temperaturę w łazience teraz mam termometr przy łóżku i mierze od razu po przebudzeniu. (Nastawiam budzik na 7)
Annielica nie zamartwiaj się za wczasu. Z tego co piszesz to nie jest najgorzej i pewnie za pomocą lekarza poprawisz wyniki nasienia. Będzie dobrze[/link]
-
nick nieaktualnyDziewczyny byliśmy u wybitnego profesora Kuczyńskiego (jako pierwszy przeprowadził w polce in vitro). Okazało się, że niepotrzebnie panikowałam, bo biorąc pod uwagę wszystkie parametry ocenił męża na 4 (w skali 1-5) i powiedział, żeby nie robić z niego chorego na siłę, bo ciąża to tylko kwestia czasu Podobno w każdym cyklu u zdrowej kobiety i zdrowego mężczyzny szansa na ciążę wynosi 15 %. Żeby nic nie zmieniać w trybie życia, tylko cieszyć się z sexu, najlepiej olać mierzenie temperatury itp. Jestem mega mega szczęśliwa Kto wie może już się udało Jestem taka SZCZĘŚLIWAAAAAA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 11:26
olimama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj tak teraz kiedy wiem, ze wszystko jest ok bardzo mi ulżyło. Czuję jakby spadło mi z piersi 100 kilo. Żałuję, że nie zrobiliśmy badania wcześniej bo bym tak nie świrowała. Mam nadzieję, że wkrótce doczekamy się maluszka. Ale puki co nie tracę nadziei na ten cykl
A Ty Strzała czemu nie testujesz? Moim zdaniem już coś by wyszło