Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj maz w dwoch ciazach uczestniczyl przy usg.(tych poczatkowych i tych koncowych) Nie musialam go namawiac szczegolnie, sam chcial :)Najbardziej pamietliwym badaniem bylo usg w 3D. Synek trzymal kciuka w buzi Maz nie byl przy pierwszym porodzie. Byla ze mna bratowa. W najgorszych momentach sluchalam tylko jej A przy drugim porodzie juz byl Spisal sie na medal, stwierdzil ze nigdy takiego czegos nie przezyl i ze zaluje ze nie byl przy pierwszym. A wy byscie chcialy zeby wasi mezowie byli przy porodzie ?[/link]
-
nick nieaktualnyNie wiem czy by chciał bo dla niektórych facetów to trauma ... wiadomo to mile uczucie dla nas ale dla facetów moze byc niekoniecznie komfortowo ja swojego nie bede zmuszac będzie chciał to ok jesli nie to trudno to nie jest dla mnie najważniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 16:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySowka mi rowniez przykro Ale nie smutaj ! Jak nie ten miesiac to inny, kiedys w koncu musi sie udac. Ja odpuscilam jak narazie mierzenie temperatury bo bardzo sie przy tym stresowalam, a teraz nie mierzac zauwazylam ze jest mi tak z tym lzej.
A co do porodu, to moj kochany maz tez byl zemna gdy rodzilam synka, i mowil ze przy drugim tez bedzie Gdy synek sie urodzil maz sie poplakal, nawet przecinal pepowine ( tego sie nie spodziewalam ze powie tak, gdy lekarz oto go zapytal) ahh byl to najwspanialszy dzien w moim zyciu, mimo bolu ktory zapomnialam trzymajac malego na rekach -
nick nieaktualnyDziewczyna fajnie, że macie już za sobą ciąże, porody, wychowanie dziecka. Wiecie co z czym się je. Ze mnie w tym temacie kompletna świeżynka.
Zaczynam się niepokoić, od wczoraj pobolewa mnie lewy jajnik. Na początku delikatnie i rzadko, a teraz odrobinkę mocniej i częściej. Nie jest to jakiś wielki ból, ale niepokojący, bo mnie jajniki nawet przed owulką nie bolą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz jakos przestalam sie doszukiwac objaw ciazowych i wsluchiwac w swoj organizm czy cos boli czy nie. I powiem wam ze lepiej mi tak z tym..Co bedzie to bedzie i tak tego nie zmienimy, czy zrobimy 10 testow ciazowych czy ani jednego..nie uda sie to sie nie uda, uda innym razem! Jestesmy silne i napewno w krotce doczekamy sie dnia kiedy to wszystkie bedziemy w ciazy opowiadajac sobie tutaj jak nasze ciaze przebiegaja
-
nick nieaktualnyJa z kolei w tym cyklu bardziej doszukuję się choroby niż ciąży haha mam mdłości - może jestem chora, brak apetytu - może jestem chora, boli - jajnik może jestem chora:P ze staraczki w hipochondryczkę się zaraz zamienię
Katarzyna oczywiście, że wkrótce wszystkie poznamy smak macierzyństwa, niektóre jako pierworódki a niektóre jako mamy z doświadczeniem zasmakują go na nowo
nikicia a może zatestujesz? skoro i tak masz dostać @ na dniach? czy wolisz poczekać?