Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheh nie wiem co mnie naszło i poszłam zrobiłam test owulacyjny (podobno tak ciąże wykrywają ) dziś 9 dpo i niestety test owu negatywny (tzn. druga kreska jest ale bardzo jasna)... wiem, że test owulacyjny to nie ciążowy i wiem, że jest trochę wcześnie, ale jakoś zdecydowanie obniżyło to moje pozytywne myślenie w tej kwestii...
-
Annielica ja co do tych testów jestem strasznie sceptyczna. Mi wychodziły pozytywy pod koniec cyklu a w ciąży nie byłam. Chyba ze biochemiczna... Także nie przejmuj się i odczekaj do testu ciążowego dwa dni. Testy owulacyjne mogą ale nie muszą wykryć wczesną ciążę. Zdania kobiet są podzielone. A ja napewno nie będę ich robić przed @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 20:55
[/link]
-
nick nieaktualnyEhh wiem, że nie muszą wykryć ciąży, bo to przecież nie ciążowe, ale jednak gdyby wyszedł z dwoma ciemnymi kreskami byłabym spokojniejsza:P a tak druga kreska przypomina, mi tą która była dzień przez pozytywnym testem (który też nie był pozytywny ale miał dwie ciemne kreski). Mania - pod koniec cyklu wychodziły Ci ciemne te krechy? może rzeczywiście to były ciąże biochemiczne? ciążowe wtedy nic nie pokazywały?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny