Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem Dziewczyny
Nie przeczytałam jeszcze wszystkiego co naskrobałyście ale co nieco wiem
Ja w ciąży nie byłam i jeszcze nie jestem więc nie wiem czy mój mężuś by ze mną poszedł. Jednak mogę przypuszcza, że tak O ile akurat byłby na miejscu Wiem, że byłby cudownym tatą...
Strzała piękna krecha Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u Zbysia
Annielica nie kombinuj z testami owulacyjnymi i nie mieszaj sobie w głowie!!!! Przywołuję Cię do porządku Mówi to ta, która testowała jak głupia ale testami ciążowymi I nic to oczywiście nie pomogło
Jeśli zechcecie czeka aż wszystkie zaciażymy to może to trochę potrwać, jeszcze będziemy obchodzić pierwsze urodziny pociech zanim stąd znikniemy
-
nick nieaktualnyWiem, wiem, że nie muszą wykryć ciąży ale i tak utemperowałam swój zapał - może to i dobrze:) zobaczę jak będzie dalej z moją temperaturką
Sówka jeszcze chwila i mąż doczeka się potomka - dla tak cudownych chwil czasem warto poczekać, a to dopiero początki starań prawda?
Strzała czyli chcecie 3 dzieci? to dokładnie tak jak my dlatego dobrze byłoby już zacząć No i gdzie wiruski?? stanowczo proszę o wiruski -
No to trzymam kciuki za Wasze dzieciowe plany
My chcemy jedno Przy najbliższej możliwej okazji wracam do tabsów
U mnie w pracy szefowie wystawili mnie z obiecaną podwyżka dlatego po 3miesiącu, bez żadnych skrupułów idę na L4. Chcialam pracować do końca ale skoro oni mają mnie gdzieś to co ja bede się przejmować -
nick nieaktualny
-
annielica, 10dpo moze byc za wczesnie, zalezy kiedy mialas zagniezdzenie chyba mi tez tempka troche spadła, ale sie nie przejmuje, nie ma @ jest nadzieja! i powtarzaj to sobie w kolko!
-
nick nieaktualny
-
Też uważam ze 10dpo to zdecydowanie za wcześnie. Nie zalamuj się! Norma starań u zdrowej pary to 6 miesięcy Wszystko się ułoży niebawem zobaczysz
U mnie test owulacyjny wyszedł pozytywny w 14 dc dzisiaj 16dc a temperatura dalej w miejscu. Żadnego skoku czyli mógł wyjść fałszywie pozytywny. .[/link]
-
nick nieaktualny
-
Mania, może jeszcze pójdzie w górę bo test pozytywny mówi o tym,że owu będzie do 72h.
annielica, głowa do góry u mnie w 11dpo był spadek temp o ponad 1 stopień Poczekaj cierpliwie jeszcze kilka dni :*
Sikańce nie są tak czułe więc dziś to na pewno za wcześnie na testWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 08:26
-
w 10dpo z tego co pamietam to wiekszosc kobiet ma negatywy :)albo przynajmniej spora czesc, widzialam takie badania zrobione na grupie kobiec w ciazy!
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny jesteście kochane, ze dajecie mi jeszcze nadzieję :* jakoś łatwiej jest mi to wszystko przełknąć kiedy wiem, ze ktoś mnie wspiera:) cieszę się, że tutaj trafiłam:)
Jak ostatnio przeglądałam w galerii testów testy z 10 dpo to zazwyczaj jakieś cienie były, a u mnie nic, zero:(
Mania i faktycznie testem owu nie ma co aż tak się sugerować. Jak nie wyjdzie patrzeć na tempkę. -
annielica, po pierwsze trzeba wyluzować wiem, że głupoty gadam, bo sama świrowałam ale jakby nie patrząc powodem był wyciek z cyca wiele dziewczyn pisze, że im testy wychodzą dzień po @ albo w dniu @.
Ja dziewczynki dzisiaj się tyci zmartwiłam, bo temperatura z 37,2 poszła na 36,8. Ale teścik wyszedł ładniejszy niż wczoraj jeżeli zbysio potwierdzi dzisiaj ciążę, to kończę z mierzeniem temperatury -
nick nieaktualny
-
Ja sobie nadal mierzę ale to tak dla siebie Oczywiście oprócz weekendów, nie nastawiam specjalnie budzika na 6
annielica, szkoda kasy na betę, powtórz test za kilka dni
Strzała, czekamy na wieści po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:14