Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam jedną torbiel 2,5cm, jedne lekarz od razu mnie na wycinanie kierował i powiedział że leki hormonalne (miała na myśli antykoncepty) nic nie dadzą, drugi powiedział, że torbiel za mała, że lepiej nie wycinać bo się rezerwę jajnikową zmniejsza, jajnik z tą torbielą i tak działa.
I każdy twierdzi co innego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annielica, jezeli Cie to pocieszy jestem chyba 11 dpo i test wyszedl negatywny. ani cienia cieniaszka. ale wiecie co? cycki w przod i ide dalej, kolejne testy za kilka dni:)
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia ani troche mnie to nie pociesza bo na prawdę bardzo bym chciała żeby wam się udało;) ale tak mówisz trzeba testować dalej;) a przyglądałaś się uważnie testowi? Cień cienia pojawił się u mnie po czasie. Może zaszła już reakcja chemiczna, ale cóż nadzieja umiera ostatnia...
-
mam go obok minelo 20 minut nie ma nic chociaz kreska ktora byla wczesniej biala chyba zniknela, ale nie zamierzam wierzyc takiemu testowi po czasie, na poczice czekaja testy 10ki niestety auto mi sie zepsulo jak wracalam z uczelni i nie mam jak po nie pojechac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, ja już po
pęcherzyk malusieńki siedzi w macicy nie mam się przejmować tsh, bo szybko zbije się lekami a widać po wynikach, że dobrze stymuluje hormony tarczycy )
gaga, Twoje pytanie zadam na następnej wizycie
a to informacje od zbysia dla was : po pierwsze, testy owulacyjne olać, patrzeć na śluz i nie robić z nich testów ciążowych!
po drugie, zbysiu mówił, że jak dłuższy czas nie ma ciąży, to najpierw badać faceta a później kobietę, bo facet ewentualnie będzie miał jedno badanie, a kobieta narażona jest na bolesną diagnostykę.
po trzecie, nie mierzyć temperatury, nie wyszukiwać objawów i nie łykać cudów na płodność, chyba że staramy się dłużej niż 6 miesięcy (w przyoadku kobiet przed 30stką, po 30stce trzeba wcześniej zacząć stymulować/kontrolować cykl)
no, coś tam jeszcze mówił ale byłam chyba w szokuOna_89' lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny