Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej laski. Ja dziś zrobiłam 2 testy ciążowe. Oba nagatywne. Nie doszukuję się już cieni bo dziś powinien być już bladzioch. Tempka dalej w dół. Pani @ czai się za rogiem. Nie czuję się rozczarowana bo byłam na to przygotowana. Jest mi tylko smutno,że o kolejny miesiąc się przesunęło utulenie w moich ramionach dzidziusia;(
-
annielica wrote:Hej laski. Ja dziś zrobiłam 2 testy ciążowe. Oba nagatywne. Nie doszukuję się już cieni bo dziś powinien być już bladzioch. Tempka dalej w dół. Pani @ czai się za rogiem. Nie czuję się rozczarowana bo byłam na to przygotowana. Jest mi tylko smutno,że o kolejny miesiąc się przesunęło utulenie w moich ramionach dzidziusia;(
Ja mam awersje do Alin hihi Moja teściowa i moja babcia (mamy teściowa) mają tak na imię i obie są tak samo rąbnięteWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 07:49
-
Dzień dobry Dziewczyny
Anielica nie smutaj się, następny cykl, następne szanse i przyjemne starania
Madziulka, Strzała to może to imię ma coś wspólnego z charakterkami Waszych mam i teściowych Każcie im je zmienić
A ja dzisiaj mierzę na luzaka temperaturę, czekam spokojni na spadek a tu zonk, wzrosła Nigdy jeszcze 37 nie miałam odkąd mierzę. Jak głupia, już cała w nerwach poleciałam do łazienki robić testy, dwa. Chodzę od ścian do ściany i czekam, czekam i nic. I dobrze chyba bo nieźle by mi ciąża namieszała teraz. Ale z drugiej strony pewnie po szoku, odkręceniu tego co się teraz dzieje cieszyłabym się jak głupia
Swoją drogą niezły prezent urodzinowy bym miała
-
nick nieaktualny
-
madziulek wrote:Nie smuć się :* Uda się na pewno, już niedługo
Ja mam awersje do Alin hihi Moja teściowa i moja babcia (mamy teściowa) mają tak na imię i obie są tak samo rąbnięte
no coś Ty, moja tesciowa to Alina i naprawdę, nie mogłam trafić lepszej tesciowej, zamiast na mnie narzekac ze nie gotuje za czesto, to jeszcze mnie broni przed mezem mowiac ze ja mam szkole i duzo zajec i w ogole jest do rany przyłóz.
Annielica, ja robilam dzisiaj test i znowu negatywny, opcje sa 3 - test do kitu, jest za wczesnie albo przyjdzie @, badz madry pisz wiersze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale dlaczego tak uwazasz, u mnie wczoraj tez nic nie wyszlo ale nie zakladam ze nic nie ma, widzialam testy z 14 dpo ktore byly bardzo bladziutkie, takim podejsciem negatywnym nic nie zdzialamy
-
KOchane dziękuję
Dziewczyny w następnym cyklu może po prostu kochajmy się z naszymi facetami a nie róbmy dzieci I wierzę, ze kolejna z nas zaciąży
Madziulek przykro mi, że się męczysz ale to w słusznej sprawie Wspominałaś kiedyś o Zakoconej, ona chyba właśnie też ma gorsze dni ciążowe bo kiedyś na Lutowych Staraczkach wspominała, że kiepsko się czuje
-
Klaudia N. wrote:dokladnie, jestescie najwazniejsze, jezeli praca jest ciezka i jezeli jest mozliwosc nie pracowana to trzeba z tego skorzystac
Ale szefowie wystawili mnie do wiatru z podwyżką..więc jeśli oni mają mnie gdzieś, to ja mam się dla nich poświęcać? Szkoda gadać.. -
nick nieaktualny