Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek niestety @ przyszla:/ zastanawiam sie tylko, skoro to nie ciaza, to dlaczego mialam takie objawy? rozumiem 1 czy 2 dni ale wzdecia od 10 dni czy ilus? nigdy w zyciu tak nie mialam (chyba zebym jadla fasolke przez tydzien!)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. to wszystko się dzieje przez podświadomość:) same się nakręcamy i na siłę wyszukujemy objawów. Już niedługo będziemy się doszukiwać ciąży w bolącym palcu u nogi :P ześwirować można

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale w sumie, watpie zeby mi sie przewidzialo ze mam wzdecia, na ogol mam plaski brzuch a mialam taki wydety ze masakra:/

uciekam na uczelnie, milego dnia

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mysle ze to wszystko przez podswiadomosc.. zaduzo myslimy i sie nakrecamy..
    Klaudia przykro mi ze dostalas okres..moze nastepnym razem sie uda..

U mnie tez juz blizej do okresu niz dalej..i pomalu zaczynam zadawac sobie na okraglo pytanie czy tym razem sie udalo czy nie,ale musze wyluzowac.. jeszcze 10 dni..:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia bez urazy..mysle ze sama je do siebie przywolalas .. daj troche na luz, moze kolejny cykl okaze sie szczesliwym..

A wzdecia to nie tylko objaw ciazowy .. tez swiadcza o zbyt szybkim spozywaniu posilkow badz innych bledach zywieniowych..

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo dziewczyny ja całą noc ból głowy
    Sowka kiedy testujemy? Taka zapracowana :-)
    Klaudia czasem cykle sa rozne i to niestety myslimy ze ciąża a to tylko objawy @ przykro mi

• Femme Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane mi sie @ spóźnia trzeci dzień.od niedzieli wychodzą mi blade kreseczki i są z dnia na dzień coraz mocniejsze. Za 2h odbieram wyniki bety i okaże się czy na pewno testy nie kłamią:) jeśli nie... to ja nie miałam i nie mam aż do dzisiaj żadnych objawów! Jesyne co to bardzo nabrzmiałe i bolesne piersi, ale tak miałam przed każda miesiączką. Żadnych mdłości, żadnych szczególnych bóli. Może troszkę zgaga, ale też nie powiedziałabym, że to jedenz objawów. Naprawdę, gdyby nie to, że @ nie przychodzi i temperaturka wysoko to bym nawet za test nie sięgnęła :)

rfxg3e3kzk2qvjex.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno bedzie dzidzius <3 ;* Trzymam kciuki za wyniki bety =)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez dwóch zdań ;) <3

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ja w każdym cyklu miałam masę objawów, żyłki na piersiach, wszystko mi śmierdziało itp. Nawet jak starałam się nir nakręcać to mi to nie wychodziło. A nasza podświadomość działa i płata nam figle. Niestety musisz uzbroić się w cierpliwość. Mało kiedy wychodzi tak, że zachodzi się w ciążę po miesiącu (no chyba, że jest się naszą Strzałą:P).

Femme beta to tylko potwierdzenie na pewno jesteś w ciąży;)

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femme, czekamy na potwierdzenie oczywistego <3

Klaudia N. tutaj każda już miała doświadczenie z objawami, które na 100% wskazywałyby na ciążę. Jedna miała nawet 100pkt na owu a i tak nic nie było. Ja w przedostatnim cyklu nie miałam apetytu na słodycze, wzdęcia miałam takie, że o mało nie eksplodowałam :) najlepiej jest przyjąć jeden jedyny objaw: brak okresu i na to czekać. Bo myśląc zbyt mocno o ciąży możesz doprowadzić do wzrostu prolaktyny (daje objawy ciąży, łącznie z widocznymi żyłami na klatce piersiowej, mlekotokiem, mdłościami, wzdęciami) i wtedy naprawdę będziesz miała problem z zajściem. Tutaj wszystkie wierzymy, że Ci się uda, bo innej opcji nie ma :) ale nie katuj siebie stresem! Głowa do góry i walcz do końca, bo po prostu warto :)

madziulek na mdłości super działa nestea brzoskwiniowa i chrupki bekonowe z biedronki :D 2 miesiące żyłam na tych dwóch produktach :D

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra to kto teraz testuje? Czyżby mania i katarzyna?;)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa_strzala wrote:

madziulek na mdłości super działa nestea brzoskwiniowa i chrupki bekonowe z biedronki :D 2 miesiące żyłam na tych dwóch produktach :D
    Chyba muszę wypróbować bo ja w pracy ledwo siedzę. A wczoraj się najadłam pysznego, ostrego obiadku <3, a potem zdychałam :P

Fajne, nowe suwaczki :D

No własnie, która następna w kolejce do testowania? :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak, powinnysmy dostac okres mniejwiecej w tym samym czasie..lecz to jeszcze cale 9-10 dni :/ :( Dluzy sie i dluzyy ..

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak! chciałbym zasnąć na 10 dni :D

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapadamy w sen zimowy na 10 dni :D

• Femme Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 61,1 mIU/ml a wiec??? Bo zglupialam!!

rfxg3e3kzk2qvjex.png
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powyżej 5 to ciąża :) Gratuluję :* Powtórz za 2 dni :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 11:30

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szybko zleci;) cieszcie się, że jesteście przed testowaniem bo żyjecie piękną nadzieją do czasu aż nie ma @. No i oby jej nie było;)

Femme gratulacje jeszcze raz;) dbaj o siebie i dzidzię;)

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femme, beta godna 3 tygodnia ciąży :D dużo zdrówka :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ