Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madziulek niestety @ przyszla:/ zastanawiam sie tylko, skoro to nie ciaza, to dlaczego mialam takie objawy? rozumiem 1 czy 2 dni ale wzdecia od 10 dni czy ilus? nigdy w zyciu tak nie mialam (chyba zebym jadla fasolke przez tydzien!)
-
nick nieaktualny
-
no ale w sumie, watpie zeby mi sie przewidzialo ze mam wzdecia, na ogol mam plaski brzuch a mialam taki wydety ze masakra:/
uciekam na uczelnie, milego dnia -
nick nieaktualnyTez mysle ze to wszystko przez podswiadomosc.. zaduzo myslimy i sie nakrecamy..
Klaudia przykro mi ze dostalas okres..moze nastepnym razem sie uda..
U mnie tez juz blizej do okresu niz dalej..i pomalu zaczynam zadawac sobie na okraglo pytanie czy tym razem sie udalo czy nie,ale musze wyluzowac.. jeszcze 10 dni.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochane mi sie @ spóźnia trzeci dzień.od niedzieli wychodzą mi blade kreseczki i są z dnia na dzień coraz mocniejsze. Za 2h odbieram wyniki bety i okaże się czy na pewno testy nie kłamią jeśli nie... to ja nie miałam i nie mam aż do dzisiaj żadnych objawów! Jesyne co to bardzo nabrzmiałe i bolesne piersi, ale tak miałam przed każda miesiączką. Żadnych mdłości, żadnych szczególnych bóli. Może troszkę zgaga, ale też nie powiedziałabym, że to jedenz objawów. Naprawdę, gdyby nie to, że @ nie przychodzi i temperaturka wysoko to bym nawet za test nie sięgnęła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia ja w każdym cyklu miałam masę objawów, żyłki na piersiach, wszystko mi śmierdziało itp. Nawet jak starałam się nir nakręcać to mi to nie wychodziło. A nasza podświadomość działa i płata nam figle. Niestety musisz uzbroić się w cierpliwość. Mało kiedy wychodzi tak, że zachodzi się w ciążę po miesiącu (no chyba, że jest się naszą Strzałą).
Femme beta to tylko potwierdzenie na pewno jesteś w ciąży;) -
Femme, czekamy na potwierdzenie oczywistego
Klaudia N. tutaj każda już miała doświadczenie z objawami, które na 100% wskazywałyby na ciążę. Jedna miała nawet 100pkt na owu a i tak nic nie było. Ja w przedostatnim cyklu nie miałam apetytu na słodycze, wzdęcia miałam takie, że o mało nie eksplodowałam najlepiej jest przyjąć jeden jedyny objaw: brak okresu i na to czekać. Bo myśląc zbyt mocno o ciąży możesz doprowadzić do wzrostu prolaktyny (daje objawy ciąży, łącznie z widocznymi żyłami na klatce piersiowej, mlekotokiem, mdłościami, wzdęciami) i wtedy naprawdę będziesz miała problem z zajściem. Tutaj wszystkie wierzymy, że Ci się uda, bo innej opcji nie ma ale nie katuj siebie stresem! Głowa do góry i walcz do końca, bo po prostu warto
madziulek na mdłości super działa nestea brzoskwiniowa i chrupki bekonowe z biedronki 2 miesiące żyłam na tych dwóch produktach
-
nick nieaktualny
-
rozowa_strzala wrote:
madziulek na mdłości super działa nestea brzoskwiniowa i chrupki bekonowe z biedronki 2 miesiące żyłam na tych dwóch produktach
Fajne, nowe suwaczki
No własnie, która następna w kolejce do testowania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny