Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no dajcie spokoj z ta pogoda, ja wyszlam z psami bo widzialam ze tylko kropi uszlam 300 metrow i sniezyca sie rozpetala i musialam skrocic spacer:/
-
Ja drugi dzień leżę w łóżku z gorączką między 38 a 39. Wszystko mnie boli i nie mogę skupić się na niczym...Biorę Duphaston i nic poza tym zrobić nie mogę. Lekarz zaznaczył, że nie mam wpływu na nic. USG we wtorek wieczorem i modlę się, żeby wszystko było dobrze. Jakieś plamienia jeszcze są, ale baardzo skąpe. Jedynie na papierze lekki ślad zabarwiony zostaje. Pocieszam sie, że póki potoku nie ma to nie jest najgorzej.
Tylko czekać na USG -
Femme, pewnie przeziębienie podwyższyło tempkę. Odpoczywaj Kochana :* Bądź dobrej myśli
Mój wujek gin mówił mi ostatnio, że choćbym leżała pod kloszem, to jak ma się coś złego przytrafić, to tak będzie. I takie mam podejście. W tym sensie, że co ma być to będzie
A w ogóle, to moje 2 kumpele ze studenckiej paczki są w ciąży...też 9 tydz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 10:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiu wyrazy współczucia. Ja też już nie mam babci, ani dziadka;(
U mnie też kilku znajomych się pobrało ale tylko jedna koleżanka wkrótce rodzi. Część znajomych nie ma nawet partnerów, albo w ogóle takiej potrzeby nie czują. Jestem takim trochę odmieńcem:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEhh nic tylko lzy sie cisna do oczu 9 dni temu skonczyl 93 lata ..mysle ze ladny wiek..ale i tak mi go bardzo brakuje :(jeszcze z nim rozmawialam przez tel ( mieszkal w Duisburgu.. wiec tylko taka mozliwosc byla ) od nas to tamtad mniejwiecej 4 godz autem..nic tylko siedze i czekam na telefon kuzynki kiedy bedzie pogrzeb
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFemme jak się czujesz??
Ja odebrałam skierowanie na badania. Niestety na NFZ mogę zrobić jedynie hormony tarczycy:/ Zatem musiałam zrobić inne hormony prywatnie. Nie zrobiłam wszystkich a jedynie prolaktynę, progesteron, estradiol, LH, FSH i testosteron bo i tak za te 6 hormonów zapłaciłam 150 zł wyniki w piątek. Oby wszystko było ok.