Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam taki luksus, ze jestem najmlodsza a moje 2 starsze siostry maja juz 2 odchowanych troche dzieciaczkzow, w Belgii czeka na mnie strych pelen rzeczy dla dzieci, tona ciuchow, odparzacz do butelek, wozek mam w piwnicy nawet wanienke i lozeczko tylko materac kupic heh chyba bede musiala tira wynajac zeby przywiezc te rzeczy hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNam niestety nikt nic raczej nie odda;( ale wózek itp. to jednorazowe wydatki. U mnie jednym z większych będzie poród bo chcę rodzić w prywatnej klinice.
Klaudia ale Ci dobrze;)
Sylwiaśta - zajście w ciążę to często kwestia szczęścia. Naprawdę może udać się w każdej chwili tylko trzeba wierzyć
Ja przez lata brałam tabletki, ale odstawiłam je po ślubie. Nigdy bym nie ponyślała, że będziemy mieli taki problem z zajściem. -
Cześć dziewczynki
Nawiązując do tematu wydatków na dzieci U nas też różnie bywa, raz lepiej raz gorzej. To prawda że im starsze dzieci tym większe wydatki Mieszkając w uk często korzystam ze szmateksow Znajduje fajne i niezniszczone ubrania na nie duże pieniądze.
Madziulek mam nadzieję że zobaczę fotkę dzidziusia[/link]
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:no trzeba przyznac, te ktorym sie udaje z 1cs to maja szczescie jak nie wiem! madziulek, w ktorym Wam sie udało?
Ten cykl był 2cs
Ja brałam tabsy dobrych kilka lat. Odstawiłam w lipcu, po ślubie
Mania, na pewno pochwalę się fotkąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 09:47
-
nick nieaktualny