Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem ale zbyt dużo się nasłuchałam złych rzeczy na temat porodów w szpitalach w moim mieście. Ja choruję na serce i będę musiała mieć cesarkę. Znajoma też miała problemy z sercem, bardzo duże dziecko i przegrodę w macicy i było wiadomo, że musi mieć cesarkę a mimo to kazali jej rodzić naturalnie i czekali do ostatniej chwili aż w końcu i tak zrobili cc. Lekarz wcale się nie czaił i wprost do jej męża, że cesarka 1400zł kosztuje. No i moja mama jak mnie rodziła też omal nie umarła i cudem mnie uratowali bo zwlekali z cc. Dlatego wolę prywatnie.
Nikicia ja planuję zacząć za kilka dni. A Ty? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo powinien być. Dlatego wychodzę z założenia, że jeśli i tak muszę płacić i być traktowana jak śmieć niejednokrotnie to wolę dopłacić i rodzić w godnych warunkach, z życzliwą i troskliwą opieką i łóżkiem dla męża obok aby mógł się zająć maleństwem po porodzie.
Ale co ja tutaj o porodzie jak nawet w ciąży nie jestem;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulek obyś miała rację;P
Nikicia a ja chyba w poniedziałek. OF wyznaczył mi początek płodnych na wtorek to zacznę dzień wcześniej.
Mąż już zjadł prawie całe opakowanie fertilmanu to mam nadzieję, że coś tam pomogło;P jeszcze 2 opakowania i koniec kuracji;) -
nick nieaktualnyPodobno tsh żeby zajść w ciążę powinno być około 2, odkopałam swoje wyniki sprzed 2 lat i miałam 3,66 planuje teraz znowu sprawdzić tsh i mam do Was pytanie jeżeli znowu będzie tsh powyżej 3 to czy ginekolog wypisze mi tabletki na zbicie czy tylko endokrynolog?
-
gaga ginekolog wyśle Cię do endokrynologa więc lepiej od razu iść do endo, przy okazji spr, czy wszystko w porządku i wyśle na dodatkowe badania
co do rodzenia, to ja rodziłam w państwowym szpitalu, zapłaciliśmy 150zł za prywatną salę do rodzenia, położną miałam miód malina bardzo fajnie wspominam poród i pobyt na room-inie. Natomiast koleżanka, która teraz miała cesarkę jest niezadowolona z opieki po operacji, bo pielęgniarki ją olewały dopóki mąż nie zrobił awantury. Ale generalnie słyszę więcej pozytywnych opinii nt rodzenia w naszym szpitalu
annielica, jaki jest koszt takiego prywatnego porodu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny