Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Femme Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się cieszę, że z płaczem fotki robiłam !!!!!! Mąż zaraz będzie w domu to się okaże czy nie zemdleje ;)

rfxg3e3kzk2qvjex.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudownie kochana, wspaniale widzieć taką radość. Nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak wielkie szczęście czujesz. Zwłaszcza, że tyle się staraliście;) Koniecznie napisz jakmąż zareagował;) Cieszę się, że chociaż Tobie się udało;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 16:40

Femme lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femme bardzo się ciesze ze się myliłam <3 Ogromne gratulacje!!!

Femme lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Femme Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam bardzo kochane! Choć bardzo się boję czy na pewno wszystko jest "dobrze" i czy prawidłowo... ale sam fakt, że dane było mi w końcu zobaczyć tą drugą kreskę... To jest nie do opisania...
    Mój mąż zaniemówił.. Był jak dotąd dużo bardziej zdystansowany ode mnie. Cieszymy się oboje ogromnie. Niedowierzamy i co chwilę sprawdzamy czy kreska nie zniknęła haha
    A poza tym brat mojego męża z narzeczoną oczekują dzidziusia na koniec kwietnia. Będzie szał w rodzinie jak dowiedzą się, że dwaj bracia będą mieli dzieci w tym samym wieku:)) teściowa padnie na zawał :D

rfxg3e3kzk2qvjex.png
  • rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femme, piękne kreska :))) gratuluję i życzę Wam dużo zdrówka :))

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

Wysłany: 2 marca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica, u mnie wszystko w porządku :) dziękuję, że pytasz :) śledzę regularnie wasze wpisy i kibicuję jak szalona! :D

za tydzień idę na 2 wizytę do zbysia ;) mam nadzieję, że coś tam zobaczę :D
    madziulek: miałaś na początku początków, że jak np dłuzej pochodziłaś albo posprzątałaś, to czułaś takie lekkie skurcze jak na okres??

poza tym, to lodówka mi śmierdzi ;P

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała to cudownie, ze się dobrze czujesz - to znaczy, że dzidzia też się dobrze czuje:) Mąż idzie z Tobą na wizytę do gina?

Oczywiście nie muszę mówić, że jak tylko zaczną się pojawiać brzuszki to koniecznie czekam na fotki od Was dziewczyny ;)

Wysłany: 2 marca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do brzuszków, to ja obecnie wyglądam jak w 6 miesiącu ciąży ;)

mąż ze mną nie pójdzie na tą następną planowaną ale później już będzie chodził, tak jak w pierwszej ciąży :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Strzała to dokładnie jak ja :d Ogólnie sylwetka ok, nogi szczupłe, ramiona też a brzuchol taki, że jeszcze na studiach koleżanki robiły mi docinki czy w ciąży nie jestem... Podejrzewam, ze musiałabym być w bardzo zaawansowanej ciąży, żeby było widać ten "właściwy" ciążowy:P chciałam ćwiczyć teraz ale jak się staramy to trochę się boję, żeby w razie czego nie zaszkodzić... no i z drugiej strony jak zaraz ma być dzidzia i utyję tak czy siak, to czy sens jest się męczyć? :P

• madziulek Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femme, gratuluje :)

Strzała, może nie takie typowe skurcze ale bóle podbrzusza.
    Czasem musiałam wziąć nospe :/

Ja mam wizytę już za 3dni <3

Femme lubi tę wiadomość

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femme gratuluje =)

Femme lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj wykonałam zaplanowane zadania ;) zrobiłam obiad i posprzątam. Dzieci wróciły ze szkoły i po obiedzie rozeszły się po swoich pokojach. Mąż pojechał pomagać coś znajomemu a ja żeby zabić czas obejrzałam dwa odcinki ,,Położne w uk'' na YouTube :) Fajnie powspominać swoje porody ;) A i parlam razem z nimi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania - ja co prawda nie rodziłam jeszcze, ale też lubię sobie pooglądać filmiki z dzieciaczkami w roli głównej. Fajnie Wam bo macie szkraby i wiecie, ze spełniłyście się w roli mamy, macie doświadczenie a dla mnie to wielka niewiadoma...

Tym bardziej zależy mi aby zajść w ciążę teraz bo chciałabym sobie jakoś w czasie tą 3 dzieci rozłożyć :P

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazdej kobiecie zycze takich porodow jak ja mialam :) Bardzo szybko :D jako mama moge powiedziec ze bywalo roznie. Chwile niezapomniane, radosne ale tez i takie ze plakac sie chcialo... Corcia od poczatku byla zdrowa i rosla ksiazkowo. zawsze grzeczna :) Zato synek czesto chorowal i nerwusek z niego. Najgorsze chwile byly jak maz wyjezdzal za granice a ja zostawalam z dwojka sama :( Syn tak dawal w kosc ze po porodzie schudlam 30 kilo w 2 miesiace!!! :D Teraz to juz tylko wspomnienia :) Im starszy tym latwiej :) Przeszlam wiele i gotowa jestem na wychowanie trzeciego :) Eh jak dlugo jeszcze czekac musze ? :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica niczego sie nie obawiaj :) Teraz wydaje Ci sie ze to wielka niewiadoma ale w momencie kiedy pojawia sie dziecko rodzi sie instynk maciezynski i tylko Ty bedziesz wiedziala co jest najlepsze dla Twojego malucha :) Maz bedzie pomocny napewno ale wiez miedzy matka a dzieckiem jest niedoopisania. Wspomnisz kiedys moje slowa i bedziesz wiedziala o co mi chodzilo ;)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Haha Strzała to dokładnie jak ja :d Ogólnie sylwetka ok, nogi szczupłe, ramiona też a brzuchol taki, że jeszcze na studiach koleżanki robiły mi docinki czy w ciąży nie jestem... Podejrzewam, ze musiałabym być w bardzo zaawansowanej ciąży, żeby było widać ten "właściwy" ciążowy:P chciałam ćwiczyć teraz ale jak się staramy to trochę się boję, żeby w razie czego nie zaszkodzić... no i z drugiej strony jak zaraz ma być dzidzia i utyję tak czy siak, to czy sens jest się męczyć? :P

Jezeli dlugo sie starasz, to to moze pomoc, ktoras z dziewczyn gdzies pisala, ze jak sie schudnie pare kilo to sie zmienia gospodarka hormonalna i latwiej zajsc w ciaze. Moja przyjaciolka przeszla na diete, dlugo sie nie zabezpieczali i nic, i nagle w 2 miesiacu diety udalo im sie ;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj porod tez nie trwal dlugo..od 21:00 mialam bole a o 02:00 byl maly juz na swiecie =)Lekarz mowil ze bardzo szybko jak na pierwszy porod =) Mam nadzieje ze i drugi nie bedzie za dlugo trwal =)
    Moj syn tez potrafi dac w kosc, ale pomalu widze, ze czym starszy tym grzeczniejszy tak jak mania piszesz. Teraz mamy nadzieje na coreczke ktora moze byc nieco grzeczniejsza :P :D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze chcialam miec 2ke dzieci i starszego synka mlodsz corunie zeby synus mogl bronic ksiezniczki <3

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz to taki nerwusek ze czasami juz sama padam z sil, ale teraz nie moglabym sobie juz wyobrazic zycia bez niego =) Potrafi rowniez przytulic powiedziec mama kocham cie <3 =) dziekuje jak i przepraszam, takze mysle ze idziemy w dobrym kierunku =)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak samo my chcemy Klaudia =)

‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ