Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no dokladnie, nawet jak zabobon to nie zaszkodzi, co do blizniakow, moja tesciowa ma siostry blizniaczki i moja mama miala blizniacze rodzenstwo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWy będziecie robić testy ciążowe a ja owulacyjne hehe;P
U mnie też bliźniaków nie było. Tabletki odstawiłam dawno temu, więc mało prawdopodobne bliźniaki są. A bardzo chcielibyśmy mieć dużą rodzinę,bo jesteśmy z mężem jedynakami i oboje byliśmy wychowywani bez ojców. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Klaudia no to organizm już się raczej oczyścił po tabsach. I tak podziwiam Cię, że jesteś w stanie tyle wytrzymać bez testowania;)
no darowalam sobie po kilku negatywnych. wole zrobic pozniej i zobaczyc jakies konkrety, ale moze byc tez tak ze nie wytrzymam i zatestuje wczesniej ale teraz modle sie zeby nie przyszla @
lece do pracy milego dnia dziewczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMania ja raczej wytrzymam, ostatnim razem zrobilam dwa i w sumie niepotrzebnie..tym razem poczekam do dnia w ktorym ma przyjsc ta jedza
A co do blizniakow to tez i nam mogloby sie to zdarzyc Meza mama ma brata blizniaka i moja mama tez byla w ciazy z blizniakami,niestety jeden plod sie wchlonol.. co bozia da to bedzie -
nick nieaktualny
-
nie wierzę w to... naprawdę nie dowierzam... rano jeszcze była taka słabiutka...a teraz wróciłam z pracy i tak w sumie nie wiem po co robiłam wiedząc, że po południu to już na pewno nie wyjdzie... A tu takie coś??? Od razu wyskoczyła, ale w sumie i tak słaba... Czy test może sie pomylić? Bo boję się, że to jakiś sen!!!
Cykl starań 7 ... -
nick nieaktualny