Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mieszkam w bloku i też miałam takie zdanie kiedyś, ale zmieniłam, gdy dowiedziałam się, że w schronisku w moim mieście psy NIGDY nie wychodzą z klatek na spacery Pojechałam i wzięłam. Chodzimy teraz co dzień na 1 długi, godzinny spacero- marsz i 2 10- min. Uwierz mi, że sunia jest bardzo radosna i wdzięczna za wyciągnięcie jej z tamtego miejsca
Ok, jutro rano testuję, bo nie wytrzymam dłużej. Trzymajcie kciuki :* -
nick nieaktualnyMy mamy 2 suczki - jedna była prezentem zaręczynowym (była wtedy szczeniakiem ze schroniska) a druga to przybłęda, ktoś ją wyrzucił a my przygarnęliśmy. Mamy je w wynajętej kawalerce i jesteśmy szczęśliwi - one też bo psy nie potrzebują ogromnego mieszkania ani wielkiego ogrodu a jedynie miłości - podobnie zresztą jak dzieci A wychowanie dzieci ze zwierzętami - super sprawa - dzieci się uczą empatii i odpowiedzialności, a zwierzęta są szczęśliwe bo mają się z kim bawić
Femme - zrób test jutro i wszystko będzie wiadome:)
Margaretka - powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFemme - musisz czekać. Albo @ przyjdzie albo nie. Jeśli nie przyjdzie to znowu zatestuj. Albo tak jak pisałam zrób betę, będzie 100% pewności.
margaretka - 10, 11 dpo to czasami za wcześnie na test. Poczekaj jeszcze trochę, albo zrób betę. I nie wiem o jakie badania Ci chodzi? Który to cykl starań u Ciebie? Czasami po prostu nie udaje się zaciążyć i już. -
Dzień dobry dziewczyny
Mi dzisiaj owu wyznaczył owulacje na 19 dc Sutki bolą od wczoraj, nie mogłam spać na brzuchu
Femme wydaję mi się że mogłaś mieć owulacje później i dlatego testy jeszcze nie wychodzą tak jak byś chciała Najważniejsze że @ niema i tempka wysoko Margaret poczekaj spokojnie jeszcze dwa dniFemme lubi tę wiadomość
[/link]
-
tez tak mysle margaret moze byc za wczesnie, ja testowalam 14dpo i nic mi nie wyszlo ale sie nie przejmuje, czekam ten tydzien bo nie wiem kiedy @ moze przyjsc dokladnie i zatestuje w dzien kobiet jak nie przyjdzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargaretka najlepiej w okresie owulacji serduszkować co 2 dni żeby plemnikimiały czas się wyprodukować i żeby były lepszej jakości.
Mania to od niedawna się staracie. Zanim hormony wrócą do normy może trochę minąć, podobnie jak po tabletkach. No i szansa na mnogą ciążę wzrasta:D -
margaretka87 wrote:Przepraszam, spanikowałam... ciężki dzień, tempka spadła, test negatywny, powrót do pracy po urlopie Ogólnie nie zabezpieczamy się od zeszłego lata, ale starania pełną parą od 2 miesięcy. Tym razem serduszka były codziennie. Może to za dużo jednak?
mnie ginekolog polecil zeby przed owulacja wstrzymac sie ze 3 dni z serduszkowaniem no i standardowo po serduszkowaniu tylek do gory -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny