Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję wam to super słowa wiem że mnie rozumiecie ale też nie moge siedzieć w domu spotykam się ze znajomymi i czasem na kawę wyskoczymy teraz było tak że akurat w 5 się spotkałysmy i one o swoich dzieciach a później na mnie ... przykro mi się zrobiło ...wiem że tych pytań nie unikne bo jesteśmy razem już ! 13lat ale nie lubie kręcić i kłamać ...
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczynki Jak minal wam sobotni wieczor ?
Mania zdolalas meza uwiesc ?
My bylismy jak juz pisalam cos zjesc i na kreglach, a na koniec jechalismy do kina na 50 twarzy greya .. w domu bylismy dopiero o 2:00
niedawno wstalam i pije kawke, maz jechal po juniora do dziadkow i zaraz bedziemy jesc sniadanko
Wczoraj caly wieczor odczuwalam jajniki ,wiec musialam jeszcze po powrocie uwiesc meza :D -
Cześć wszystkim
Co za zbieg okoliczności Kasia Ja wczoraj na wieczór też obejrzałam ten film 50 twarzy Greya. Troszkę byłam nim zawiedziona ale ogólnie podobał mi się; )
Mąż na wieczór czuł się dobrze więc wykorzystalam go
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 11:10
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Dzięki annielica
Jestem trochę wkurzona temperaturą moją Nie rozumiem czemu tak powoli rośnie a raczej jestem pewna że już po owulacji... Chyba że znając moje szczęście cykl bezowulacyjny. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 11:59
[/link]
-
nick nieaktualnyWczoraj przez dłuższy czas nawet w kinie odczuwałam jajniki, (może owuluje częściej w nocy i nigdy nie wiem że owuluje hehe) dlaczego mam nadzieje że jestem już po owulce ..
Co do filmu to też mi sie podobał, i zawiedziona końcem troche byłam..
Pewnie będzie jeszcze druga część.. to napewno też obejrzymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMania spokojnie tempka nie musi wcale mocno skakać. Jeszcze pójdzie do góry. Test owu robiłaś? Jak pozytywny to mało prawdopodobne, że owulacji nie było.
Ja już nie mogę się doczekać starań. Dziś śniło mi się, ze zafasolkowałam, to było takie cudowne uczucie ahh... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Mania spokojnie tempka nie musi wcale mocno skakać. Jeszcze pójdzie do góry. Test owu robiłaś? Jak pozytywny to mało prawdopodobne, że owulacji nie było.
Ja już nie mogę się doczekać starań. Dziś śniło mi się, ze zafasolkowałam, to było takie cudowne uczucie ahh...
Piękny sen życzę Ci tego:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez mam takie sny zaliczam je do najfajniejszych
Testowalam oczywiscie owulacyjne i w 19dc wyszedl piekny pozytyw. Ale jestem tak skaplikowana ze nie zdziwie sie jak hormony mi nadal szaleja
http://naforum.zapodaj.net/images/42d3aaeeb811.jpg[/link]
-
dziewczyny czy któraś dzisiaj sięgała po test?? Ja mam termin @ na dzisiaj, ale nie przyszła i prawdę mówiąc nic oprócz ogromnych piersi jej nie zwiastuje. Nic mnie nie boli, nie mam żadnych objawów ani na ciążę ani na miesiączkę. Piersi bolą mnie niesamowicie, są gorące, twarde. Nie uznaje tego za objaw ciąży, bo często tak mam przed @. Ale oprócz tego towarzyszy mi szereg dolegliwości już tydzień naprzód a teraz nic. Temperatura też nadal utrzymuje się dość wysoko. A zawsze dzień przed spada na łeb na szyję. Nie nastawiałam się w tym cyklu bo w poprzednim szalałam za bardzo. Teraz jakoś sceptycznie podchodzę, ale jak termin @ nadszedł a jej ani widu ani słychu to się ocknęłam znowu i zaczynam się niecierpliwić. Zrobiłam test wczoraj i dzisiaj rano. Nic szczególnego tam nie zobaczyłam, ale jakiś cień tej drugiej kreski jest gołym okiem widoczny. Mój mąż też ją widzi, co upewniło mnie, że sobie nie wkręciłam byłam pewna, że to jakiś pigment, który po prostu pojawił się "niechcący". Ale na dwóch testach? Dzisiaj rano jest to samo. Już nawet nie mogę się w to wgapiać , bo od 6 rano zdążyło zblednąć. To się rozgadałam.. ale przecież nie mogę zadręczać ciągle mojego męża moimi obswerwacjami jak myślicie? Może po prostu okres się spóźnia - też możliwe. Od kilku dni śluz zrobił się bardzo wodnisty, mam uczucie mokrości praktycznie cały czas. Wczoraj wydawało mi się, że szyjka jest zamknięta, ale dziś wyczuwam, że znów otwarta..
Pozdrawiam wszystkie starające się i oczekujące na TEN dzień )) -
nick nieaktualny