Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySówka_83 wrote:Dzień dobry
Wczoraj wieczorem na spontana poszłam z koleżankami do kina na GreyaPolecam
Chociaż książka mi się bardziej podobała
Wyluzowałyśmy się na maksa.
Niestety przez cały dzień @ mnie męczyła ale dzisiaj powinno być lepiej.
Dziewczyny nie poddajemy się i działamy dalejA te, którym się udało przesyłają nam wiruski i kibicują
Miłego i spokojnego dnia życzę
Hejoo tez chce isc do kina
Sowka nie jesteś sama mnie też dziś męczył @ strasznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Często w sklepach, u lekarza itp. pytają kilka razy czy to ja jestem mamą moich dzieci
i do tej pory nie sprzedają mi alkoholu haha miłe to jest i zawsze przygotowana noszę dowód osobisty
Córka geny ma po tatusiu i jest wysoka prawie równa ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 21:51
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane, jestem z nas najstarsza
32 lata niedawno skończone
Annielica dzięki za spis badań, też je wykonam. Właściwie to ja już dawno powinnam te badania mieć zrobioneAle zabiorę się za siebie na pewno i to już niedługo
A dzisiaj byłam na spotkanie z ludkami ze starej pracy, tak troszkę pożegnalnieNiedawno wróciłam.
Teraz czekam do 2 w nocy i jadę po mężulka bo przyjeżdża na kilka dni do domu. Niestety następna wizyta już po dniach płodnych.
A co do pozycji to my też zazwyczaj dwie z podanych stosujemyI to nie tlyko ze względu na ich ewentualne skutki a raczej z przyjemności
-
nick nieaktualnyKlaudia 15 tego
i tak samo jak ty jesli sie nie pomaluje to wszyscy sadza ze wygladam na jeszcze mlodsza.. fajnie tak
i tak jak Mania zawsze musze miec dowod przy sobie..nigdy jeszcze nie obeszlo sie bez
Moj maz zawsze mowi : Mloda 16-tka
Mania to bardzo dobrze ze czujesz sie tak mlodo, zapewnie i mlodo wygladasz
Moj brat skonczy w kwietniu 31 lat wyglada na 25 a z zachowania na 20 , fajnie tak mamy wspolme tematy razem sie smiejem, wyglupiamy..ale niestety zadko bo mieszka w londynie..
Ja kochane na dzisiaj sie z wami zegnam, musze troche w domku porobic, i o 15.30 juz wychodzimy na kregle..a przed musze zawiesc juniora do dziadkow i skoczyc do mamy na cmentarz.
Milego dnia kochane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny