Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySówka_83 wrote:Dzień dobry
Wczoraj wieczorem na spontana poszłam z koleżankami do kina na Greya Polecam Chociaż książka mi się bardziej podobała Wyluzowałyśmy się na maksa.
Niestety przez cały dzień @ mnie męczyła ale dzisiaj powinno być lepiej.
Dziewczyny nie poddajemy się i działamy dalej A te, którym się udało przesyłają nam wiruski i kibicują
Miłego i spokojnego dnia życzę
Hejoo tez chce isc do kina
Sowka nie jesteś sama mnie też dziś męczył @ strasznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Często w sklepach, u lekarza itp. pytają kilka razy czy to ja jestem mamą moich dzieci i do tej pory nie sprzedają mi alkoholu haha miłe to jest i zawsze przygotowana noszę dowód osobisty Córka geny ma po tatusiu i jest wysoka prawie równa ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 21:51
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane, jestem z nas najstarsza 32 lata niedawno skończone
Annielica dzięki za spis badań, też je wykonam. Właściwie to ja już dawno powinnam te badania mieć zrobione Ale zabiorę się za siebie na pewno i to już niedługo
A dzisiaj byłam na spotkanie z ludkami ze starej pracy, tak troszkę pożegnalnie Niedawno wróciłam.
Teraz czekam do 2 w nocy i jadę po mężulka bo przyjeżdża na kilka dni do domu. Niestety następna wizyta już po dniach płodnych.
A co do pozycji to my też zazwyczaj dwie z podanych stosujemy I to nie tlyko ze względu na ich ewentualne skutki a raczej z przyjemności
-
nick nieaktualnyKlaudia 15 tego i tak samo jak ty jesli sie nie pomaluje to wszyscy sadza ze wygladam na jeszcze mlodsza.. fajnie tak i tak jak Mania zawsze musze miec dowod przy sobie..nigdy jeszcze nie obeszlo sie bez
Moj maz zawsze mowi : Mloda 16-tka
Mania to bardzo dobrze ze czujesz sie tak mlodo, zapewnie i mlodo wygladasz
Moj brat skonczy w kwietniu 31 lat wyglada na 25 a z zachowania na 20 , fajnie tak mamy wspolme tematy razem sie smiejem, wyglupiamy.. ale niestety zadko bo mieszka w londynie..
Ja kochane na dzisiaj sie z wami zegnam, musze troche w domku porobic, i o 15.30 juz wychodzimy na kregle..a przed musze zawiesc juniora do dziadkow i skoczyc do mamy na cmentarz.
Milego dnia kochane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny