Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Wczoraj wieczorem na spontana poszłam z koleżankami do kina na Greya Polecam Chociaż książka mi się bardziej podobała Wyluzowałyśmy się na maksa.
Niestety przez cały dzień @ mnie męczyła ale dzisiaj powinno być lepiej.
Dziewczyny nie poddajemy się i działamy dalej A te, którym się udało przesyłają nam wiruski i kibicują
Miłego i spokojnego dnia życzę
-
nick nieaktualnyPrzepraszam sowka,cos musialam zle przeczytac i gratulowalam, a przeciez dostalas okres.. Ale dobrze ze jestes dobrze nastawiona i sie nie poddajesz
U mnie jeszcze cale 2 tygodnie do okresu A juz bym wolala zaczac nowy cykl i chyba spowrotem zaczne mierzyc temperature, zeby wiedziec czy bedzie owu..
Jutro wieczorem junior idzie do dziadkow na noc a my wypadamy z sasiadami cos zjesc i na kregle Troche sie odprezyc -
annielica wrote:Klaudia jeszcze nie wszystko stracone. Powodzenia;)
mam taka nadzieje, srednia dlugosc cyklu 33 dni wiec za jakies 5 dni powinien byc okres ale wstrzymam sie do 2 tyg jakby co bo raz mialam cykl 36 dniowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:To spokojnie, masz jeszcze czas na testowanie. A jak tempka?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i wiem jakie badania muszę jeszcze zrobić by mieć pewność 1000 %, że ze mną wszystko ok.
TSH i prolaktyna to wiadomo.
AMH (ocena rezerwy jajnikowej)
Estradiol
LH
FSH
testosteron
DHEAS
SHBG
anty-TPO
Muszę tylko poprosić swoją znajomą doktor rodzinną o skierowanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy też je lubimy a maż łyka Fertilman, który zawiera największą ilość cynku, no i po przeanalizowaniu składu innych suplementów jego skład jest najciekawszy i najbogatszy Zobaczymy co z tego wyjdzie. A miednica po stosunku zawsze jest w górze - mężuś podtrzymuje i pilnuje abym za krótko nie trzymała:P no i conceive plus też stosujemy:)
Dziewczyny jak jesteście po 30 też dobrze by było żebyście zrobiły ocenę rezerwy jajnikowej.