X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    A ja staram się znaleźć plusy tego, że dzidzia pojawi się trochę później - będziemy mogli lepiej się przygotować finansowo na przykład.
    Pewnie :) Uda się na pewno :*

Strzała, mamcia świętowała :D

atdc3e5e035kp155.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Wczoraj wieczorem na spontana poszłam z koleżankami do kina na Greya :) Polecam :) Chociaż książka mi się bardziej podobała ;) Wyluzowałyśmy się na maksa.

Niestety przez cały dzień @ mnie męczyła ale dzisiaj powinno być lepiej.

Dziewczyny nie poddajemy się i działamy dalej :) A te, którym się udało przesyłają nam wiruski i kibicują :)

Miłego i spokojnego dnia życzę :)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam sowka,cos musialam zle przeczytac i gratulowalam, a przeciez dostalas okres.. :/ Ale dobrze ze jestes dobrze nastawiona i sie nie poddajesz =)

U mnie jeszcze cale 2 tygodnie do okresu :/ A juz bym wolala zaczac nowy cykl i chyba spowrotem zaczne mierzyc temperature, zeby wiedziec czy bedzie owu..

Jutro wieczorem junior idzie do dziadkow na noc a my wypadamy z sasiadami cos zjesc i na kregle =) Troche sie odprezyc =)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Klaudia jeszcze nie wszystko stracone. Powodzenia;)

mam taka nadzieje, srednia dlugosc cyklu 33 dni wiec za jakies 5 dni powinien byc okres ale wstrzymam sie do 2 tyg jakby co bo raz mialam cykl 36 dniowy

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To spokojnie, masz jeszcze czas na testowanie. A jak tempka?

A ja dziś jestem wkurzona na maxa. Nie dowiary jak w dzisiejszych czasach nie można ufać ludziom. Dobrego, sumiennego pracownika z świecą szukać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    problemy w pracy :/ ?

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    To spokojnie, masz jeszcze czas na testowanie. A jak tempka?
    dzisiaj skoczyla, ale nie mam porownania z poprzednimi cyklami, moj wykres jest udostepniony

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna problemy aj problemy. Moje życie i praca to nieustanne problemy eh...

Klaudia jak masz tak długie cykle to jeszcze wszystko jest możliwe;)

Ja bym chciała mieć już połowę cyklu żeby móc znowu się starać;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chcialabym miec juz termin okresu ..zeby wiedziec czy sie udalo czy zaczynam od nowa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna ale jak czekasz na okres toprzynajmniej masz nadzieję, że mogło się udać. A jak go dostaniesz to dół bo kolejny miesiąc niepewności.

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co do staran to chyba nadszedl moj czas :) Odnotowalam piekny pozytywny test owulacyjny w 19dc.

http://naforum.zapodaj.net/images/c331c276c2f7.jpg

Katarzyna_121 lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania dajesz dajesz kochana !!! :D wymęcz dziś męża za wszystkie czasy :D

Aha nie wiem czy wiecie, że pozycja od tyłu sprzyja poczęciu:P aczkolwiek znajomi zaszli w pozycji na górze więc właściwie to bez znaczenia :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam że przy tyłozgięciu szyjki macicy zalecana jest pozycja lokciowa kolanowa. :D czasami praktykuje ale śmiejemy się ze to nie ma znaczenia ;) Dzisiaj wycisne z męża wszystkie soki aż będzie chodził trzy dni do tylu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha taa lap meza :D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znalazlam to :P

http://www.se.pl/kobieta/kobieta-porady/pozycje-seksualne-do-zajscia-w-ciaze-klasyczna-na-kleczaco-na-lyzeczki_210953.html

Mania1718 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wiem jakie badania muszę jeszcze zrobić by mieć pewność 1000 %, że ze mną wszystko ok.
    TSH i prolaktyna to wiadomo.
    AMH (ocena rezerwy jajnikowej)
    Estradiol
    LH
    FSH
    testosteron
    DHEAS
    SHBG
    anty-TPO

Muszę tylko poprosić swoją znajomą doktor rodzinną o skierowanie ;)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu poprawilas mi humor!! <3 Opisane sa trzy nasze ulubione pozycje :D Cynk milewidziany (maz lyka :D) i reszta zalecen tez jest stosowana :D
    Annielica mysle ze ten szereg badan da Ci 1000% pewnosci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super ;) My tez je lubimy :D Moj D. nic nie lyka.. mowi ze to mu niepotrzebne..:/ ale zaszkodzic przeciez nie zaszkodzi ..

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zaszkodzi tylko porawi jakosc nasienia ;) Rozpuszczaj mu w herbacie :D :D

Katarzyna_121 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też je lubimy :P a maż łyka Fertilman, który zawiera największą ilość cynku, no i po przeanalizowaniu składu innych suplementów jego skład jest najciekawszy i najbogatszy :) Zobaczymy co z tego wyjdzie. A miednica po stosunku zawsze jest w górze - mężuś podtrzymuje i pilnuje abym za krótko nie trzymała:P no i conceive plus też stosujemy:)

Dziewczyny jak jesteście po 30 też dobrze by było żebyście zrobiły ocenę rezerwy jajnikowej.

‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ