Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnam ten bol.. w ostatnim miesiacu tez co chwile biegalam sprawdzac..a najgorsze jest to ze ani na chwile nie moglam przestac o tym myslec..kazdy miniony dzien bez okresu suszylam zeby , a potem suszenie sie skonczylo tobie zycze oczywiscie aby bylo odwrotnie
-
nick nieaktualnyJa zbyt wielkich nadziei po tych ostatnich negatywnych testach i ostatnim spadku tempki nie mam. No ale jakaś malutka szansa jeszcze jest. Czuję się jakby @ miała być za chwilę. Zawsze dostawałam z rana, dziś nie było więc pewnie jutro. Ale czekanie na tą mendę jest dobijające fakt...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 14:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Dziewczyny ja dziś dostałam @ więc mam jeszcze chwilę do następnego testowania Właściwie to chyba z mężem odpuścimy chwilowo starania przez moją nową pracę, trzy miesiące nas nie zbawia. Tylko dziecko jak urodze to najwcześniej mając 33 lata
Strzała dobrze, że nie było tragedii i rozpaczy I mam nadzieję, że się uspokoilas po wizycie u endokrynologa
Annielica będzie dobrze
Kasia i Mania razem raźniej z takimi cyklami, co?
Madziulek jak się dzisiaj czujesz?
Do później
-
annielica spokojnie moze nie przyjdzie jednak ta malpa:)mnie tez troche negatywy dobily ale to jeszcze nic nie znaczy dopoki nie ma malpy. mnie dzisiaj dziwnie boli brzuch, do okresu jeszcze daleko o ile cykl mi sie nie rozjechal, jutro testy, ciekawe co pokaza.
-
nick nieaktualny