Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Mąż miał komputerowe badanie nasienia i profesor mówił, że dopiero po roku starań można się zaczynać martwić bo w każdym cyklu szansa na zajście to zaledwie 15 %...[/QUOTE
Mi tez lekarka mowila ze mamy sobie dac na spokojnie rok czasu..] jak przez rok sie nieuda (w co nie wierzy) mamy oboje przyjsc -
nick nieaktualnyU mnie dziś tempka na tym poziomie co wczoraj. Nie wiem zazwyczaj podobne wyniki pokazuje termomer jak zmierzę 2 razy pod rząd, a dziś pierwszy 36,74(zaznaczyłam na wykresie), a drugi gdy zapisałam poprzedni x- 36,84... Mają prawo aż tak się różnić w odstępie minuty czasu albo mniej?;/...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 07:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW następnym cyklu zrobię hormony bo TSH miałam robione pół roku temu. Zobaczę co z tą prolaktyną. Na razie skoro nie ma @ tli się we mnie cień cienia nadziei.
Aha wczoraj wieczorem jak spojrzałam na poranne testy to też były cienie-czyli to pewnie reakcja chemiczna i tyle.
-
nick nieaktualny
-
ja tez jutro robie, i robie 2, jeden czulosc 10 z allegro paskowy a drugi zwykly z apteki, niektore dziewczyny narzekaja na allegro wiec postanowilam sprawdzic na dwoch, potem niedziela lub pon. kolejne sprawdzanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny