Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikicia i Annielica przykro mi, że i Was dopadła @ Zaczynamy wspólnie nowy cykl i może nam coś z tego wyjdzie, głowa do góry
Mania nie opuszczę Was Nadal będę mierzyć temperaturę i tu zaglądać, a czy odpuszczę całkiem na trzy miesiące to zobaczymy Właśnie dzisiaj dostałam termometr owulacyjny, będą dokładne pomiary
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem spowrotem i wyspana
Annielica przykro mi bardzo ze dostalas okres.. ale jak sama mowilas ze sie nie nastawialas za bardzo .. dlatego nie poddawaj sie pare dni i okres minie i dalej do dziela ! Nie trac nadzieji, my jestesmy tu poto ( przepraszam ze mowie za wszystkie ,ale chyba kazda by to powiedziala ) zeby siebie nawzajem wspierac i pocieszac ! Nie ten to w innym miesiacu sie uda , a z reszta za dwa tygodnie i ja do ciebie dolacze Glowa do gory .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za wsparcie. Z każdego cyklu na cykl lepiej znoszę porażkę, chybasię do nich przyzwyczajam;( Mimo wszystko ciężko mi, wszystko jest takie bez sensu. Jestem wkurzona, że rodzą się dzieci ludziom, którzy ich nie chcą, a Tych którzy ich pragną to omija:/ Cholernie to wszystko niesprawiedliwe.
Trzymam kciuki za Manię i Katarzynę bo jeszcze nie testowały w tym cyklu. Za jutrzejsze testowanie Klaudii. Nam,którym się w tym cyklu nie udało aby następny cykl był szczęśliwy. A mamusiom dużo zdrówka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki, wszystkie dacie radę jesteście inteligentne, śliczne, zabawne i pełne miłości jestem pewna, że niedługo wszystkie tutaj będziemy marudzić w różnych trymestrach
by
ja np mam dzisiaj takie zaparcia, że masakra... jak wracaliśmy ze spaceru to myślałam, że z bólu usiądę na chodniku. Na szczęście daleko nie mieliśmy
koło 19ej zadzwoniłam do mamy, żeby zapytać o opony do samochodu, a ona odebrała kompletnie pijana musiała chyba odreagować dzisiejsze rewelacje -
nick nieaktualnyStrzała nie ma się co dziwić mamie - zapewne bardzo jest zaskoczona
A ja staram się znaleźć plusy tego, że dzidzia pojawi się trochę później - będziemy mogli lepiej się przygotować finansowo na przykład.
Poza tym ten okres będzie okropny-tak mnie brzuch boli:( no i mam bardzo dużą ilość śluzu przy tym, dziwny ten taki "śluzowy okres" -
no to prosze trzymajcie dalej kciuki za mnie, ja trzymamm za reszte teraz i w nastepnym cyklu bede trzymac za wszystkie ktorym niestety sie jeszcze nie udalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny