Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trochę będzie ciężko bo jakieś chorobsko go dopadło. Źle się czuje Ale zaopiekuje się nim na wieczór żeby się zrelaksowal Zawsze coś jak nie urok to sraczka I oczywiscie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło jak nie teraz to za miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:25
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mąż w pracy, podgadywalam go o dzisiejszym wieczorku nastawiony pozytywnie Jakoś dziwnie podekscytowana jestem Juz niedługo będziemy wszystkie na fioletowej i będziemy wspominać nasze starania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 15:15
[/link]
-
nick nieaktualnyJestem smutna ...dzisiaj byłam na spotkaniu z koleżankami rozmowy o dzieciach itp i oczywiście pytanie czemu my jeszcze nie mamy nie powiedzialam prawdy ze staramy sie i nic tylko sklamalam ze jeszcze myślimy o domu budowie ohh czemu to takie ciezkie
-
Nikicia86 wiem że to trudne a my staraczki doskonale o tym wiemy Nie smuc się takimi rozmowami tylko bierz na miękko. Ja mam mnóstwo znajomych koleżanek ale nie dyskutuje z nimi na takie tematy. Wiem ze to tylko pogorszy sprawę. Mam was i to mi wystarcza wrazie potrzebuje pocieszenia Jeszcze chwila i oglosisz wszystkim że zostaniecie rodzicami I wtedy oklam znajome ze to pierwszy cykl starań był a co?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 15:28
[/link]
-
nick nieaktualny
-
bo wiecie co wam powiem? niektorzy ludzie to sa po prostu matoly, nie domyslaja sie nic a nic ze moze cos nie tak i nie zauwazaja ze ludzie nie chca o tym rozmawiac. jakby mieli wiecej empatii to moze by zrozumieli.
-
nick nieaktualny