Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Różnie bywa Każda z nas jest inna. mam nadzieję że się mylę i wszystko możliwe ze owulacja była później stąd test negatywny. .. U mnie szyjka otwarta pod koniec cyklu zawsze świadczy o zbliżającej się @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 14:16
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam moment nakrecania się zawsze wariuje po owulacji (mam nadzieję że była ) Teraz mnie trochę śmieszy te wpatrywanie się w swój organizm w pozytywnym tego słowa znaczeniu Mnie dzisiaj kluje w piersiach tak aż od pach Najważniejsze że nadzieja jest[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna - Kiedyś w końcu każdej się uda:) to tak jak z miłością - jedna znajduje ukochanego i wychodzi za mąż w wieku 23 lat jak ja, a inna w wieku 31 lat, a inna w wieku 40. I tak samo każda z nas w innym wieku zostaje mamą. I jedna jest zaręczona przez 2 lata, inna tylko pół roku a są takie, że tylko miesiąc, ale prędzej czy później praktycznie wszystkie wychodzimy za maż, podobnie ze staraniami u jednych trwają krócej u innych dłużej, ale najważniejsze, że kończą się ciążami
-
nick nieaktualnyMasz racje Predzej czy pozniej kazdej z nas sie uda Musimy uzbroic sie w cierpliwosc, a to nie zawsze takie latwe.. czasami sa dni ze chce sie czlowiekowi plakac bo np znow sie nie udalo..ale musismy sie szybko pozbierac i dalej walczyc o nasze male wielkie szczescie
-
Dziewczyny, ja jestem przekonana, że wszystkie zajdziecie )
co do moich objawów, to hmm... no tak raczej bezobjawowo póki co, czasami jakieś zaparcie, oczywiście wrażliwe piersi i sutki. Zmęczenie znośne oby tak zostało
dzisiaj byłam u znajomych, którzy mają 1,5 roczną córkę i drugą 5tygodniową plus 2 psy jest u nich wesoło
my mamy jednego psa, starego już... niedługo idę z nim do weterynarza ocenić stan jego zdrowia.
a wy co sądzicie o wychowywaniu dzieci w towarzystwie zwierząt domowych?
ps miałam dzisiaj straszny sen o wielkim pająku, którego nie mogłam wyrzucić z domu a był mega jadowity! nienawidzę takich snów. -
annielica wrote:Femme jak chcesz mieć pewność zrób betę. Możesz wstawić fotki tych cieni to zobaczymy co i jak. Ja też miałam cień ale po jakiejś pół godzinie (po czasie) i dostałam @.
wiem, że bardzo słabo widać na zdjęciu...sztuczne światło i zdjęcie robione telefonem...ale chyba coś tam widać
olimama lubi tę wiadomość