Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygaga u mnie to raczej pewne bo na monitoringu widać było, że pęcherzyk pęknie za max 3 dni. Śluz był płodny, test owu pozytywny no i miałam dzień przed ból owulacyjny z jajnika w którym odbywała się owulacja. Zauważyłam, też, że mam taką urodę, że w dniu owulacji bardzo spada nisko mi tempka i tak było. Ogólnie jestem w szoku jak dobrze można poznać swój własny organizm
Czekam na wieści od Katarzyny
gaga kiedy spodziewasz się @ ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA kysz wredne @ nie chcemy was widzieć przed dobre 9 miesięcy ja powinnam 26 dostać czyli po nikici testujesz Ty
A mi dziś śniła się moja licealna miłość. W ogóle nie myślę o tym chłopaku ale on co jakiś czas mi o sobie przypomina i mi się śni. I trwa to już wiele długich lat. Mąż się trochę wkurza jak mu o tym mówię, ale przecież to tylko sny... -
nick nieaktualnyannielica jeżeli był dla Ciebie kimś ważnym to gdzieś to w podświadomości jest, a na sny nie mamy wpływu, chyba że o czymś intensywnie myślimy to tak jakis czas temu miałam kontrole w firmię to przez dobre kilka dni śniły mi się samochody, faktury itp.
-
nick nieaktualnyNo fakt jak intensywnie o czymś myślę, też często śni mi się to co w danym momencie zaprząta mi głowę.
Ten chłopak był moją niespełnioną miłością - ja byłam zakochana w nim, on we mnie ale nigdy nie byliśmy razem bo ja miałam chłopaka a on dziewczynę. Nawet dokładnie nie wiem czemu tak wyszło. Teraz kiedy staramy się z mężem o dziecko w ogóle o nim nie myślę, a jednak dalej mi się śni... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-