Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem ale kolejne ciąże jakoś dodają mi otuchy
Statystycznie coraz więcej nas trafia do grona zaciążonych i szansa na fasolkę też wzrasta
Dziś jestem pozytywnie nastawiona
Coś czuję, że do upragnionej zielonej kropki jest bliżej niż dalej
rozowa_strzala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuje kochane
jeszcze nie moge w to uwierzyć ..że już po 4 miesiącach po poronieniu sie udało. . Mój Dziadziuś zesłał mi mojego aniołka spowrotem do mnie
Mam termin do lekarza na wtorek za tydzień . Będe sie modlić aby wszystko było dobrze i że ujrze serduszko..jednak musze przyznać że trochę się boje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwiaśta to korzystaj !!super, że Ci coś takiego zaproponowała:)
Katarzyna a nie masz internetu w telefonie? Możesz bezpośrednio z telefonu dodać.
A ja wróciłam właśnie z lumpeksu. Obłowiłam się, że hoho no i oczywiście nie zapomniałam o naszym chrześniaku. Wpadłam w szał gdy przebierałam ciuszki dziecięce i wrzucałam co tylko mi się spodobało do koszyka z myślą "jak będzie za małe to będzie dla naszego".... No i jest, całkiem sporo za małych ciuszków. Najśmieszniejsze, że są i dla chłopaka i dla dziewczynki ;P i tak sobie pomyślałam, że tyle ciuszków nie może się zmarnować więc trzeba szybciej tą dzidzię robić !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnielica dobry pomysł
co już masz to masz
Ja jeśli urodze drugiego chłopca to będę miała sporo na początek ciuszków po małym.. i akurat urodzi się gdzieś chyba w listopadzie to i nawet sporo żeczy na zime . Ale gdybym mogła wybrać to wolałabym dziewczynke
Męża już poinformowałam i bardzo sie cieszy
Postanowiliśmy powiedzieć o ciąży rodzinie dosyć późno gdy będzie to już nie do ukrycia.. nie szybciej jak ostatnim razem, a potem każdy musiał sie dowiadywać o poronieniu. .
drugi raz nie popełnimy tego błędu
A no mam internet pokabinuje za chwilę -
nick nieaktualnya ja za 20 zł kupiłam: 2 sweterki sobie, 7 bluzek, 3 koszule dla męża i 8 ciuszków dziecięcych
jestem miszczem
gaga też myślę, że każda motywacja jest dobra
Matko te ciuszki są takie cudowne, już bym chciała przebierać w nie swoje bobo. I nawet bym nie narzekała gdyby maleństwo je pobrudziło kupką czy ulaniemsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny