X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pracy ale i tak siedzę i sprawdzam info od Kasi :-) Kochana gratulacje, bardzo się cieszę :-)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu życzę Ci zdrowej i bezpiecznej ciąży :)

Ja oddałam krew na badanie estradiolu. Jutro wynik po 15. Oby był dobry...

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, super wiadomość! Strasznie się cieszę i życzę bezpiecznej ciąży :) Dbaj o siebie Kochana, nie ściągaj do siebie złych myśli, bo na pewno będzie dobrze! :)))

annielica, oby wyniki były lepsze niż ostatnio!

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ale kolejne ciąże jakoś dodają mi otuchy :) Statystycznie coraz więcej nas trafia do grona zaciążonych i szansa na fasolkę też wzrasta :P Dziś jestem pozytywnie nastawiona :) Coś czuję, że do upragnionej zielonej kropki jest bliżej niż dalej :)

rozowa_strzala lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula czekalam od rana :-) superrrr Gratuluję zdrówka teraz życzę kochana:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje kochane :) jeszcze nie moge w to uwierzyć ..że już po 4 miesiącach po poronieniu sie udało. . Mój Dziadziuś zesłał mi mojego aniołka spowrotem do mnie :)
    Mam termin do lekarza na wtorek za tydzień . Będe sie modlić aby wszystko było dobrze i że ujrze serduszko..jednak musze przyznać że trochę się boje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakładając średnio po dwa pozytywy na miesiąc to nasze grono zaciążyć w przeciagu 3-4 miesięcy to jest takie pozytywne jeeeeeeeeeee :-D

muriella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia będzie wszystko dobrze !!! Będę modlić się za Ciebie i za dzidzię, żeby została z Tobą zdrowa do końca:) A w zamian proszę o ciążowe wiruski !!!!:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaga wrzuciłabym fotke ale nie wiem jak :/ jeszcze nic nie wysylalam na ovu :/jak napiszesz jak to potem pokabinuje bo teraz pisze z telefonu

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przesyłam ich bardzo dużo kochane !!!! Nie traccie nadzieji , każda z was zajdzie w ciążę! ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia a jednak :))))) bardzo gratuluje :))

Ja dzis bylam zapytac stara gin na fundusz jak tam moje wyniki cytologii i zaproponowala mi za darmo 4 dni monitoringu na fundusz ide pierwszy raz jutro :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia przez stronkę: http://naforum.zapodaj.net/index.html tam wrzucasz fotkę i kopiujesz link na forum

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm fotki z telefonu nie wrzuce bo nie mam kabla do telefonu :/ ale potem pokabinuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta to korzystaj !!super, że Ci coś takiego zaproponowała:)

Katarzyna a nie masz internetu w telefonie? Możesz bezpośrednio z telefonu dodać.

A ja wróciłam właśnie z lumpeksu. Obłowiłam się, że hoho no i oczywiście nie zapomniałam o naszym chrześniaku. Wpadłam w szał gdy przebierałam ciuszki dziecięce i wrzucałam co tylko mi się spodobało do koszyka z myślą "jak będzie za małe to będzie dla naszego".... No i jest, całkiem sporo za małych ciuszków. Najśmieszniejsze, że są i dla chłopaka i dla dziewczynki ;P i tak sobie pomyślałam, że tyle ciuszków nie może się zmarnować więc trzeba szybciej tą dzidzię robić !! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica i to jest świetna motywacja:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica tez dzis bylam z mama :D ale tylko mama sobie spodnie kupila za cale 17 zl:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica dobry pomysł :) co już masz to masz :) Ja jeśli urodze drugiego chłopca to będę miała sporo na początek ciuszków po małym.. i akurat urodzi się gdzieś chyba w listopadzie to i nawet sporo żeczy na zime . Ale gdybym mogła wybrać to wolałabym dziewczynke :) Męża już poinformowałam i bardzo sie cieszy :) Postanowiliśmy powiedzieć o ciąży rodzinie dosyć późno gdy będzie to już nie do ukrycia.. nie szybciej jak ostatnim razem, a potem każdy musiał sie dowiadywać o poronieniu. . :/ drugi raz nie popełnimy tego błędu :)

A no mam internet pokabinuje za chwilę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja za 20 zł kupiłam: 2 sweterki sobie, 7 bluzek, 3 koszule dla męża i 8 ciuszków dziecięcych :P jestem miszczem :D

gaga też myślę, że każda motywacja jest dobra ;)
    Matko te ciuszki są takie cudowne, już bym chciała przebierać w nie swoje bobo. I nawet bym nie narzekała gdyby maleństwo je pobrudziło kupką czy ulaniem :P

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gaga a fotkę swoją jako mama chrzestna z maleństwem mogłabyś też wstawić !! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/1a0cd613cb6d.jpg.html

Gaga oto teścik :)

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ