Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pracy ale i tak siedzę i sprawdzam info od Kasi :-) Kochana gratulacje, bardzo się cieszę :-)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu życzę Ci zdrowej i bezpiecznej ciąży :)

Ja oddałam krew na badanie estradiolu. Jutro wynik po 15. Oby był dobry...

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, super wiadomość! Strasznie się cieszę i życzę bezpiecznej ciąży :) Dbaj o siebie Kochana, nie ściągaj do siebie złych myśli, bo na pewno będzie dobrze! :)))

annielica, oby wyniki były lepsze niż ostatnio!

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ale kolejne ciąże jakoś dodają mi otuchy :) Statystycznie coraz więcej nas trafia do grona zaciążonych i szansa na fasolkę też wzrasta :P Dziś jestem pozytywnie nastawiona :) Coś czuję, że do upragnionej zielonej kropki jest bliżej niż dalej :)

rozowa_strzala lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula czekalam od rana :-) superrrr Gratuluję zdrówka teraz życzę kochana:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje kochane :) jeszcze nie moge w to uwierzyć ..że już po 4 miesiącach po poronieniu sie udało. . Mój Dziadziuś zesłał mi mojego aniołka spowrotem do mnie :)
    Mam termin do lekarza na wtorek za tydzień . Będe sie modlić aby wszystko było dobrze i że ujrze serduszko..jednak musze przyznać że trochę się boje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakładając średnio po dwa pozytywy na miesiąc to nasze grono zaciążyć w przeciagu 3-4 miesięcy to jest takie pozytywne jeeeeeeeeeee :-D

muriella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia będzie wszystko dobrze !!! Będę modlić się za Ciebie i za dzidzię, żeby została z Tobą zdrowa do końca:) A w zamian proszę o ciążowe wiruski !!!!:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaga wrzuciłabym fotke ale nie wiem jak :/ jeszcze nic nie wysylalam na ovu :/jak napiszesz jak to potem pokabinuje bo teraz pisze z telefonu

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przesyłam ich bardzo dużo kochane !!!! Nie traccie nadzieji , każda z was zajdzie w ciążę! ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia a jednak :))))) bardzo gratuluje :))

Ja dzis bylam zapytac stara gin na fundusz jak tam moje wyniki cytologii i zaproponowala mi za darmo 4 dni monitoringu na fundusz ide pierwszy raz jutro :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia przez stronkę: http://naforum.zapodaj.net/index.html tam wrzucasz fotkę i kopiujesz link na forum

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm fotki z telefonu nie wrzuce bo nie mam kabla do telefonu :/ ale potem pokabinuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta to korzystaj !!super, że Ci coś takiego zaproponowała:)

Katarzyna a nie masz internetu w telefonie? Możesz bezpośrednio z telefonu dodać.

A ja wróciłam właśnie z lumpeksu. Obłowiłam się, że hoho no i oczywiście nie zapomniałam o naszym chrześniaku. Wpadłam w szał gdy przebierałam ciuszki dziecięce i wrzucałam co tylko mi się spodobało do koszyka z myślą "jak będzie za małe to będzie dla naszego".... No i jest, całkiem sporo za małych ciuszków. Najśmieszniejsze, że są i dla chłopaka i dla dziewczynki ;P i tak sobie pomyślałam, że tyle ciuszków nie może się zmarnować więc trzeba szybciej tą dzidzię robić !! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica i to jest świetna motywacja:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica tez dzis bylam z mama :D ale tylko mama sobie spodnie kupila za cale 17 zl:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica dobry pomysł :) co już masz to masz :) Ja jeśli urodze drugiego chłopca to będę miała sporo na początek ciuszków po małym.. i akurat urodzi się gdzieś chyba w listopadzie to i nawet sporo żeczy na zime . Ale gdybym mogła wybrać to wolałabym dziewczynke :) Męża już poinformowałam i bardzo sie cieszy :) Postanowiliśmy powiedzieć o ciąży rodzinie dosyć późno gdy będzie to już nie do ukrycia.. nie szybciej jak ostatnim razem, a potem każdy musiał sie dowiadywać o poronieniu. . :/ drugi raz nie popełnimy tego błędu :)

A no mam internet pokabinuje za chwilę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja za 20 zł kupiłam: 2 sweterki sobie, 7 bluzek, 3 koszule dla męża i 8 ciuszków dziecięcych :P jestem miszczem :D

gaga też myślę, że każda motywacja jest dobra ;)
    Matko te ciuszki są takie cudowne, już bym chciała przebierać w nie swoje bobo. I nawet bym nie narzekała gdyby maleństwo je pobrudziło kupką czy ulaniem :P

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gaga a fotkę swoją jako mama chrzestna z maleństwem mogłabyś też wstawić !! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/1a0cd613cb6d.jpg.html

Gaga oto teścik :)

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ