Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna_121 wrote:No ale mysle rowniez ze jesli fasolka zeczywiscie jest to powinnam tym razem myslec ze bedzie wszystko dobrze i sie nie stresowac bo to nic dobrego nie wrozy,ale troche tego strachu i tak zostanie
Bo się lanie za to należy
Z rana tu wpadam i czekam na wieści -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwiaśta mówię Ci, że nie jest za późno. Powtórzysz jak będzie coś nie tak Stosunek FSH i LH oraz estradiol może pokazać czy nie masz może zespołu policystycznych jajników. U mnie ten stosunek jest ok bo powinien wynosić ok 1.
Jak jak zapisze się do lekarza to prywatnie niestety. Kolejna kasa ehh... wolałabym odłożyć te pieniądze na wyprawkę a nie na wędrówkę po lekarzach no chyba, że estradiol bardzo wzrósł i mieści się w normach to dam sobie spokój z lekarzem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnielica i w tym maly problem , pytamy czy chcialby miec malego dzidziusia a on mowi ze nie Jest zazdrosny o coreczke sasiadki gdy trzymam ja na rekach i mysle ze dlatego mowi ze niechce.. jest jak narazie jedynakiem i nie zna co to rodzenstwo, ale bedzie sie wtedy przyzwyczaic ..
Co do brzuszkow to widzialam na ebay fajny koszulki z zamkami z ktorych wyglaaja na zewnatrz dzidziusie
Ide sie polozyc dziewczyny i sprobuje zasnac, mam nadzieje ze tej nocy chociaz troche sie wyspie.. a jutro dam wam znac Dobranoc ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnielica jak pamietasz ^^ prg zrobie bo przedtem robilam po owu a prolaktyna tez tak jak annielica mowi robilam i chyba nie ma znaczenia czy przed czy po owu. Prolaktyne mialam 23 jakies tam jednostki a norma byla do 26. Ok annielica to ide jutro rano:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzwonilam do gina i mowi ze te badania najlepiej do 4 dc robic wiec lipa a co do badania nasienia tak robilismy nie zachwycaja... w skrocie morfologia 4% liczba 48ml plemnikow w 2 ml ruch progresywny 13% ruch wolny chyba 60%. Od prawie miesiaca podaje mu cynk selen rutyne witamine c l karnityne witamine e i kwas foliowy i mam zamiar za ok tydzien wyslac go na badanie czy cos sie poprawilo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny