X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pójdę do innego gina tylko po to by zobaczyć co powie, bo przecież i progesteron mam wyższy.

Zastanawiam się tylko czy najpierw nie zrobić estradiolu bo lasce na innym forum wyszedł niski estradiol w jednej fazie a w drugiej podniósł kilkukrotnie i gin nie widział nic niepokojącego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielica mozesz powtórzyć wynimi teraz w innej fazie na pewno nie zaszkodzi :-) będzie dobrze zobaczysz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nikicia nie testowalam, jutro rano zrobie test ..

Czuje sie caly czas jakbym byla na kacu.. zbiera mi sie na wymioty i stoi w gardle.. powiedzialam mezowi ze ide sie polozyc i ze za dwie godzinki mnie ma obudzic bo poczulam sie senna, a zasnac nie moglam wiec znowu wstalam :/
    Goraczki tez nie mam , a czuje sie jakbym miala podwyzszona :/
    Jesli jestem w ciazy a bedzie to tak sie utrzymywalo ze w nocy nie moge spac, to nie wiem jak ten czas przetrwam :/

• madziulek Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,

ja tylko na chwilę bo fatalnie się czuję :/

Trzymam kciuki za Wasze testy! Kasiu koniecznie daj znać co i jak :*

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu może to tylko tak na początku. Na pewno potem będzie lepiej :) A jak wasze nastroje (Twój i męża) na myśl, że może jednak jest fasolka? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie nie wiem czy iść jutro bo wszędzie pisząże 3-4 dc się robi je :)) Annielica to dobry pomysł :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w 3 dc robisz badania jak chcesz ocenić rezerwę jajnikową, ale z tego co wiem młodziutka jesteś i chyba nie jest to teraz takie istotne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Kasiu może to tylko tak na początku. Na pewno potem będzie lepiej :) A jak wasze nastroje (Twój i męża) na myśl, że może jednak jest fasolka? :D

Maz mowi ze by sie bardzo cieszyl gdyby w koncu sie udalo =) Mowi ze lepiej zebym jeszcze dluzej poczekala z testowaniem, niechce zebym znowu byla rozczarowana.. ale nic nie powiem i jutro jak juniora zostawie w przedszkolu to skocze po test ciazowy, potem musze gdzies krotko wypasc z sasiadka, a potem od razu wroce i sie z wami podziele wiadomosciami =) Trzymajcie kciuki =)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna trzymam mocno mocno !!! :) normalnie nie jestem w stanie sobie wyobrazić jaka to musi być radość takie 2 kreseczki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo radosc ogromna :)) i mysle nie bez powodu okres sie spoznia :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troche sie boje cieszyc dziewczyny .. :/
    Jutro wstane i moze byc okres.. lub jeszcze bardziej zaboli jedna kreska na tescie :( :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesli jutro sie okaze ze sie udalo, to bede sie przez cala ciaze martwila..oby nie spotkalo mnie to co 4 miesiace temu :( Bede sie martwila czy serduszko zacznie bic.. potem oby nie przestalo bic.. no i oby donosic ciaze do samego konca i urodzic zdrowa najlepiej dziewczynke =) Ten strach juz mnie ogarnia :/ Mysle ze niema nic gorszego uslyszec od ginekologa gratuluje jest pani w ciazy a dwa tygodnie pozniej uslyszec przykro mi ale serduszko nie zaczelo bic :( Bede sie martwic ze znow sie tak stanie :( Juz sie martwie jak same widzicie :( ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna nawet tak nie myśl! będę 2 piękne tłuste krechy :)

Jeszcze chwila i całe forum zafasolkuje:) Mam tylko nadzieję, że nie będę ostatnią, która zajdzie na tym forum :P wiem, że zaciążanie może trochę potrwać ale i tak mam obsesję, bo ciągle myślę o dzieciach i ciąży :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale mysle rowniez ze jesli fasolka zeczywiscie jest to powinnam tym razem myslec ze bedzie wszystko dobrze i sie nie stresowac bo to nic dobrego nie wrozy,ale troche tego strachu i tak zostanie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez doczekasz sie tej chwili =) Napewno <3 ;* Bedziesz kochac z calych sil i calym sercem =)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica ostatnia na pewno nie bedziesz... to ja staram sie 15 cykl :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna nawet nie dopuszczaj do siebie myśli, że coś z fasolką może być nie tak. To co Cię spotkało to ogromna strata ale to się nigdy więcej nie powtórzy !!! Urodzisz śliczną i zdrową córeczkę:) a po jutrzejszym teście wyślesz nam całą masę ciążowych wirusków :D

Nie mogę się doczekać kiedy ta chwila nastąpi. Wydaje mi się, że tak bardzo mi zależy przez te stany depresyjne, które miewam. Jakbym zaszła w ciąże życie nabrałoby nowego sensu i celu i tylko to by się liczyło, a nie jakieś tam czarne myśli...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta i kto wie czy to nie ostatni cykl :D to, że ktoś się długo stara wcale nie znaczy, że najpóźniej zaciąży:)

Fajnie by było tak wszystkie naraz dziewczyny :D żeby żadna nie czuła się samotna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty tez nie dopuszczaj do siebie czarnych mysli, bo kazda z nas zaniedlugo bedzie tulic w ramionach swojego dzidziusia <3 ;*
    Przyjdzie dzien a bedziemy wymienac sie zdjeciami naszych pociech =)=)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No najpierw slicznymi brzuszkami =) Pierwsza chyba bedzie madziulek :D:D

‹‹ 162 163 164 165 166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ