Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPójdę do innego gina tylko po to by zobaczyć co powie, bo przecież i progesteron mam wyższy.
Zastanawiam się tylko czy najpierw nie zrobić estradiolu bo lasce na innym forum wyszedł niski estradiol w jednej fazie a w drugiej podniósł kilkukrotnie i gin nie widział nic niepokojącego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie nikicia nie testowalam, jutro rano zrobie test ..
Czuje sie caly czas jakbym byla na kacu.. zbiera mi sie na wymioty i stoi w gardle.. powiedzialam mezowi ze ide sie polozyc i ze za dwie godzinki mnie ma obudzic bo poczulam sie senna, a zasnac nie moglam wiec znowu wstalam
Goraczki tez nie mam , a czuje sie jakbym miala podwyzszona
Jesli jestem w ciazy a bedzie to tak sie utrzymywalo ze w nocy nie moge spac, to nie wiem jak ten czas przetrwam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Kasiu może to tylko tak na początku. Na pewno potem będzie lepiej A jak wasze nastroje (Twój i męża) na myśl, że może jednak jest fasolka?
Maz mowi ze by sie bardzo cieszyl gdyby w koncu sie udalo Mowi ze lepiej zebym jeszcze dluzej poczekala z testowaniem, niechce zebym znowu byla rozczarowana.. ale nic nie powiem i jutro jak juniora zostawie w przedszkolu to skocze po test ciazowy, potem musze gdzies krotko wypasc z sasiadka, a potem od razu wroce i sie z wami podziele wiadomosciami Trzymajcie kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jesli jutro sie okaze ze sie udalo, to bede sie przez cala ciaze martwila..oby nie spotkalo mnie to co 4 miesiace temu Bede sie martwila czy serduszko zacznie bic.. potem oby nie przestalo bic.. no i oby donosic ciaze do samego konca i urodzic zdrowa najlepiej dziewczynke Ten strach juz mnie ogarnia Mysle ze niema nic gorszego uslyszec od ginekologa gratuluje jest pani w ciazy a dwa tygodnie pozniej uslyszec przykro mi ale serduszko nie zaczelo bic Bede sie martwic ze znow sie tak stanie Juz sie martwie jak same widzicie ..
-
nick nieaktualnyKatarzyna nawet tak nie myśl! będę 2 piękne tłuste krechy
Jeszcze chwila i całe forum zafasolkuje:) Mam tylko nadzieję, że nie będę ostatnią, która zajdzie na tym forum wiem, że zaciążanie może trochę potrwać ale i tak mam obsesję, bo ciągle myślę o dzieciach i ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna nawet nie dopuszczaj do siebie myśli, że coś z fasolką może być nie tak. To co Cię spotkało to ogromna strata ale to się nigdy więcej nie powtórzy !!! Urodzisz śliczną i zdrową córeczkę a po jutrzejszym teście wyślesz nam całą masę ciążowych wirusków
Nie mogę się doczekać kiedy ta chwila nastąpi. Wydaje mi się, że tak bardzo mi zależy przez te stany depresyjne, które miewam. Jakbym zaszła w ciąże życie nabrałoby nowego sensu i celu i tylko to by się liczyło, a nie jakieś tam czarne myśli... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny