X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, w sumie testów u mnie dostatek :P W sumie ta kreseczka wygląda jak hmm, test owulacyjny jak zaczynamy go robić. Potem kreska ciemniejsza i ciemniejsza. A to jedna z pierwszych faz jak robiłam testy owu. Nie wiem, ale wydaje mi się to aż niemożliwe... Pewnie test był kropnięty:/ Może się przegrzał...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie, nie nakręcajmy się. Poczekaj takdo 13, nawet jak bedzie ci sie chcialo siku to nie sikaj, trzymaj:D i o 13 robimy test :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ;) muszę czymś zająć głowę. Pytałaś jakie hormony dla facetów. Dla facetów robi się dokładnie takie jak dla kobiet. Czasami testosteron jest za niski i dlatego sperma gorszej jakości. Ale to da się "podreperować". Podobno jak przy kiepskich wynikach nasienia FSH wychodzi wysokie to jest bardzo kiepsko. Dokładnie Ci nie powiem, bo nie zagłębiałam się w tą tematykę ale ogólnie od tego też zależy jakość spermy:)

Ja ponieważ w fertilmanie jest cynk w tak trochę słabo wchłanialnej postaci (tlenek) to daję dla męża cynk organiczny do ssania. Matko jak on płacze, ze to obrzydliwe, fe i ble. No i w końcu sama spróbowałam - masakra !!! Nie wiem jak on jest w stanie to zjadać - ba! ssać te ohydztwo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzownilam zapytac ile kosztuje takie badanie na chlamydie, 40 zł wiec ide jutro z Piotrkiem zrobimy za jednym zamachem oboje, 80 zł nie dużo a następna przyczyna będzie ywkluczona albo potwierdzona do leczenia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cynk organiczny, hmmmm, ciekawa opcja:))

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz on dobrze się przyswaja. chciałam sprawdzić w jakiej jest postaci dokładnie chyba mój kochany skubany mąż gdzieś go schował, żebym zapomniała, że ma się nim żywić :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chlamydia fakt, jeśli to może być od tego warto sprawdzić. Majątek to nie jest a jednak zawsze jedno "ale" mniej ;)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, jak powtórzysz wieczorem to jest szansa, że będzie ciut wyraźniejszy :) Trzymam kciuki :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no :)) trzymamy kciuki :) juz widze mine mojego jak mu powiem ze beda mu jutro grzebac w cewce moczowej :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia czego się nie robi dla dobra sprawy :D

Zastanawiam się, bo jest jeszcze jedno laboratorium i u nich podobno wyniki po 15, ale z tego co wiem pobierają krew do 10:/ Ciekawa jestem to dziwne, przecież niektóre dziewczyny robią betę po pracy itp.

• madziulek Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda pieniędzy na betę ;) Masz testy to testuj :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko co jeśli znowu będzie mega bladzioch?:( będę znowu się zastanawiała, czy się cieszyć czy nie :(

• madziulek Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troszkę cierpliwości :) Jak masz nadmiar testów, to możesz codziennie testować i obserwować co się dzieje :*

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tylko chciałabym powiedzieć dla męża, kiedy będę miała 100% pewności, bo on należy do niedowiarków:P

• madziulek Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi spoko :D Jak krecha będzie ciemnieć, to będziesz wiedział co się święci :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wracam z bety. Zapłaciłam 22zł. Wyniki dziś po 15 przez internet. Tak się boję. To będą najdłuższe 3,5h...

• madziulek Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale niecierpliwa Babka :D No to trzymam kciuki :*

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie - kochane jesteście;*

Czyli czekamy dziś na moją betę i Nikici test;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o maatusiu, to czekamy do 15:00 SAMA SRAM W GATKI!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, żebyś wiedziała co ja czuję. Taki strach, obawę, niepewność, wszystko na raz. To takie nierealne, chyba śnię, boję się. Nawet nie chcę myśleć co poczuję, jeśli beta będzie negatywna....

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ