Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOk, w sumie testów u mnie dostatek W sumie ta kreseczka wygląda jak hmm, test owulacyjny jak zaczynamy go robić. Potem kreska ciemniejsza i ciemniejsza. A to jedna z pierwszych faz jak robiłam testy owu. Nie wiem, ale wydaje mi się to aż niemożliwe... Pewnie test był kropnięty:/ Może się przegrzał...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyok muszę czymś zająć głowę. Pytałaś jakie hormony dla facetów. Dla facetów robi się dokładnie takie jak dla kobiet. Czasami testosteron jest za niski i dlatego sperma gorszej jakości. Ale to da się "podreperować". Podobno jak przy kiepskich wynikach nasienia FSH wychodzi wysokie to jest bardzo kiepsko. Dokładnie Ci nie powiem, bo nie zagłębiałam się w tą tematykę ale ogólnie od tego też zależy jakość spermy:)
Ja ponieważ w fertilmanie jest cynk w tak trochę słabo wchłanialnej postaci (tlenek) to daję dla męża cynk organiczny do ssania. Matko jak on płacze, ze to obrzydliwe, fe i ble. No i w końcu sama spróbowałam - masakra !!! Nie wiem jak on jest w stanie to zjadać - ba! ssać te ohydztwo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-