Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia może wyglądasz podejrzanie ? w rossmanie to jeden mnie nawet podrywał ale odkąd przyszłam raz z mężem za rękę to dał sobie spokój
Postanowiłam, że napiszę list to fasolki. To nic, że jej nie ma raczej, ale napiszę jak jej pragnę, jak na nią czekam. Potem będę pisała w ciąży, a potem przez dzieciństwo i dam kiedyś dziecku na 18 urodziny w prezencie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laski No ja olałam sprawdzanie objawów po tym jak w tamtym cyklu miałam wszystkie chyba prócz bólu krzyża... od bólu na @ od samej owulacji co drugi dzien (nigdy tak nie miałam) po bóle jajników, cycków dreszcze gazy, mdłości... i co? okres dostałam więc te zasrane objawy są tak subkiektywne ze przestałam się temu przyglądać, aaaaaaaaaaaaa zapomniałabym o przelewaniu i wiecznym burczeniu w brzuchu....
-
sylwiaśta159 wrote:Hej laski No ja olałam sprawdzanie objawów po tym jak w tamtym cyklu miałam wszystkie chyba prócz bólu krzyża... od bólu na @ od samej owulacji co drugi dzien (nigdy tak nie miałam) po bóle jajników, cycków dreszcze gazy, mdłości... i co? okres dostałam więc te zasrane objawy są tak subkiektywne ze przestałam się temu przyglądać, aaaaaaaaaaaaa zapomniałabym o przelewaniu i wiecznym burczeniu w brzuchu....
no dokladnie, ja tez w tym cyklu wszystkie objawy z przymruzeniem oka;) -
nick nieaktualnyDziendobry dziewczyny,pol nocy nie spalam ..co chwile sie budzilam chyba przez to ze dzisiaj mam o 10:45 termin u lekarza.. i juz siedze i sie nie moge doczekac tej godzine.. jak i sie martwie czy tym razem z dzidziusiem wszystko w porzadku Takze prosze trzymajcie za mnie kciuki ..
Nikicia jak tam ? okresu niema ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie wczoraj nad zwyczaj dużo dziwnych objawów było ale może to zwykła choroba. Już chcialam testowac wczesniej zeby wiedziec czym moge sie leczyc ale tempka zrobi to chyba za mnie;/
Mąż wczoraj patrząc na mój wykres powtarzał "niech tu będzie zielona kropka, niech tu będzie zielona kropka"... I co? Dupa czyli standardowo;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, Sylwio ekspertko od wykresów mam pytanie. Obudzilam sie, zmierzylam tempke (36,67) zrobilam siku i znowu do łóżka. Leżałam troche spalam, troche przegladalam forum w telefonie. Mysle zjem cos ale zmierze jeszcze wczesniej tempke i bylo 37,19. Wiem, że taka tempka się nie liczy ale normalne są takie wahania po godzinie? Rozumiem, że po dniu aktywności może się różnić tak ale po godzinie w łóżku?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak, może się tak różnić, bo myślałaś, wykonywałaś inne czynności niż spanie wstałaś a to bardzo podnosi temperaturę to raz a dwa NIGDY nie wolno mierzyć 2 raz bo ona będzie zawsze wyższa, bo termometr jest już nagrzany gdybys zmierzyla z 2 h poźniej to OK, ale raz po razie z niewielką przerwą to będzie się różnić :*
-
nick nieaktualny