X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie po potokach tylko teraz następuje zapłodnienie :D

Dziewczyny w hebe - 40% na tusze do rzęs ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to fajna promocja choc ja wole superpharm bo w hebe wkurzaja mnie zreszta w rossmanie tez ciagle gapiacy sie ochroniarze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia może wyglądasz podejrzanie ?:D w rossmanie to jeden mnie nawet podrywał:P ale odkąd przyszłam raz z mężem za rękę to dał sobie spokój ;)

Postanowiłam, że napiszę list to fasolki. To nic, że jej nie ma raczej, ale napiszę jak jej pragnę, jak na nią czekam. Potem będę pisała w ciąży, a potem przez dzieciństwo i dam kiedyś dziecku na 18 urodziny w prezencie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe fajny pomysł :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia jak tam @ nie przyszła?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam was ale po pracy wrocilam i sie położyłam i zasnęłam cos zle sie czuje brzuch boli dołem pewnie jutro będzie @ :'( zdjecie przesle ale juz nie dzisiaj wybaczcie

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jest tu ktoś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem;) To jak z ta @? Dostalas?

U mnie tempka spada. Jeszcze jeden taki spadek i po ptokach. Durna mialam nadzieje, zwlaszcza ze wczoraj bez powodu mialam mega dreszcze. Trudno trzeba zyc dalej....

• madziulek Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam nikicia, testowałaś? :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski :) No ja olałam sprawdzanie objawów po tym jak w tamtym cyklu miałam wszystkie chyba prócz bólu krzyża... od bólu na @ od samej owulacji co drugi dzien (nigdy tak nie miałam) po bóle jajników, cycków dreszcze gazy, mdłości... i co? okres dostałam :) więc te zasrane objawy są tak subkiektywne ze przestałam się temu przyglądać, aaaaaaaaaaaaa zapomniałabym o przelewaniu i wiecznym burczeniu w brzuchu....

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Hej laski :) No ja olałam sprawdzanie objawów po tym jak w tamtym cyklu miałam wszystkie chyba prócz bólu krzyża... od bólu na @ od samej owulacji co drugi dzien (nigdy tak nie miałam) po bóle jajników, cycków dreszcze gazy, mdłości... i co? okres dostałam :) więc te zasrane objawy są tak subkiektywne ze przestałam się temu przyglądać, aaaaaaaaaaaaa zapomniałabym o przelewaniu i wiecznym burczeniu w brzuchu....

no dokladnie, ja tez w tym cyklu wszystkie objawy z przymruzeniem oka;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendobry dziewczyny,pol nocy nie spalam ..co chwile sie budzilam chyba przez to ze dzisiaj mam o 10:45 termin u lekarza.. i juz siedze i sie nie moge doczekac tej godzine.. jak i sie martwie czy tym razem z dzidziusiem wszystko w porzadku :/ Takze prosze trzymajcie za mnie kciuki .. =)

Nikicia jak tam ? okresu niema :D ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej kochane nie mam @ boli dół brzucha chyba przejde sie do lekarza jak uda mi się dzisiaj załapać

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj nad zwyczaj dużo dziwnych objawów było ale może to zwykła choroba. Już chcialam testowac wczesniej zeby wiedziec czym moge sie leczyc ale tempka zrobi to chyba za mnie;/

Mąż wczoraj patrząc na mój wykres powtarzał "niech tu będzie zielona kropka, niech tu będzie zielona kropka"... I co? Dupa czyli standardowo;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia trzymam kciuki. Nikicia a nielepiej jeszcze raz zrobić test?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem ale ten cykl tak wyluzowalam ze ten pierwszy i tak byl za szybko jak dostane sie do gina to zobaczymy co powie

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Sylwio ekspertko od wykresów mam pytanie. Obudzilam sie, zmierzylam tempke (36,67) zrobilam siku i znowu do łóżka. Leżałam troche spalam, troche przegladalam forum w telefonie. Mysle zjem cos ale zmierze jeszcze wczesniej tempke i bylo 37,19. Wiem, że taka tempka się nie liczy ale normalne są takie wahania po godzinie? Rozumiem, że po dniu aktywności może się różnić tak ale po godzinie w łóżku?:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gin Ci nic nie powie bo nic nie bedzie widział jeszcze. Najwyzej na bete Cie wysle. Nasikaj na test i już, już nawet z porannego nie musisz;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, może się tak różnić, bo myślałaś, wykonywałaś inne czynności niż spanie wstałaś a to bardzo podnosi temperaturę to raz a dwa NIGDY nie wolno mierzyć 2 raz bo ona będzie zawsze wyższa, bo termometr jest już nagrzany gdybys zmierzyla z 2 h poźniej to OK, ale raz po razie z niewielką przerwą to będzie się różnić :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica ma rację nikicia, znając lekarzy to zapyta się ciebie co ty u niego robisz jak jeszcze sikanca nie robilas ;)

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ