Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanko W Polsce będę 26kwiwtnia a planowy okres na 17-19 kwietnia. Byłabym około tygodnia po okresie. Czy zrobienie badań hormonów w tym czasie będzie ok? Wiem że pisałyście wcześniej ale mogłaby któraś z was napisać jeszcze raz jakie badania powinnam wykonać?[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno specjalnie dałam linka ze moze warto sobie sprawdzic czy sie nie ma tego cholerstwa... choc myslalam ze to tylko poprzez stosunek płciowy mozna sie zarazic i sobie mysle aaa nie mamy tego bo jestesmy z Piotrkiem swoimi pierwszymi partnerami, a teraz sie dowiedzialam, ze nawet na basenie mozna sie zarazic...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia no ja mam ponad normę testosteron chociaż jestem kobieca, nawet owłosienia nie mam dużego. Jak ktoś ma nieregularne cykle lub problem z owulacją to może być przez testosteron. No i podwyższony w takich przypadkach może wskazywać na policystyczne jajniki.
Dziewczyny jestem idiotką!!! Z nudów wzięłam test ciążowy do ręki ot tak sobie zrobić bo przecież dziś 10 dpo, tempka nisko no i poranny mocz już dawno w kibelku spuściłam. No i wszedł mega bladzioch ale widać go. Nie jest to jakiś cień jak ostatnio ale jest bardzo blada kreseczka. Niepotrzebnie się nakręciłam, bo przecież nawet mocz nie był poranny. Debilka jestem. Skoczyłabym na betę ale wyniki będą jutro dopiero. Więc jutro mogę test powtórzyć. KRETYNKA ZE MNIE !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny