X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w pracy jak wroce do domu zrobie test bo mnie teraz korci hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia mam fajnego lekarza na pewno tak nie powie spokojnie :-) zrobie test to tez nie jest tak ze pojde do niego bez testu :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moje zafasolone czy pobolewal was brzuch dołem ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia śmigaj do kibelka robić test !! :) nie ma co czekać :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia86 kciukam mocno za pozytywny test <3 :)

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie, czekamy na dobre wieści :)))

Dziewczyny, robiłyście test na chlamydię?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.rodzinko.pl/badania/410-chlamydia-trachomatis.html

• madziulek Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 wrote:
    Dziewczyny moje zafasolone czy pobolewal was brzuch dołem ?
    Taak i to bardzo! Testujjjj :)

atdc3e5e035kp155.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanko ;) W Polsce będę 26kwiwtnia a planowy okres na 17-19 kwietnia. Byłabym około tygodnia po okresie. Czy zrobienie badań hormonów w tym czasie będzie ok? Wiem że pisałyście wcześniej ale mogłaby któraś z was napisać jeszcze raz jakie badania powinnam wykonać?

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie robiłam,a le skoro tak to zrobimy te badanie.

Nikicia nie trzymaj nas w niepewności !!! testuj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielica spokojnie wroce z pracy zrobię test :-D narazie @ nie ma dół brzucha boli i piersi mam obolałe ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli wszystkie ciążowe objawy ;) Grono ciężarówek się powiększa jak widać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania dla każdej fazy cyklu masz inne wartości :-) zrób estrogeny progesteron prolaktyne i tsh to podstawowe hormony :-) mozna keszcze zbadać lutropine i folikulotropine :-) tez dla kazdej fazy sa inne wartości

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I testosteron też zrób Mania.

Ja w następnym miesiącu chcę zrobić hormony dla męża.

Nikicia a masz jakieś przeczucie, czy się udało? Podobno kobiety w ciąży to czują ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no specjalnie dałam linka ze moze warto sobie sprawdzic czy sie nie ma tego cholerstwa... choc myslalam ze to tylko poprzez stosunek płciowy mozna sie zarazic i sobie mysle aaa nie mamy tego bo jestesmy z Piotrkiem swoimi pierwszymi partnerami, a teraz sie dowiedzialam, ze nawet na basenie mozna sie zarazic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testosteron kobieta? a po czo się go robi laseczki? I jakie hormony zbadać facetowi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia no ja mam ponad normę testosteron chociaż jestem kobieca, nawet owłosienia nie mam dużego. Jak ktoś ma nieregularne cykle lub problem z owulacją to może być przez testosteron. No i podwyższony w takich przypadkach może wskazywać na policystyczne jajniki.

Dziewczyny jestem idiotką!!! Z nudów wzięłam test ciążowy do ręki ot tak sobie zrobić bo przecież dziś 10 dpo, tempka nisko no i poranny mocz już dawno w kibelku spuściłam. No i wszedł mega bladzioch ale widać go. Nie jest to jakiś cień jak ostatnio ale jest bardzo blada kreseczka. Niepotrzebnie się nakręciłam, bo przecież nawet mocz nie był poranny. Debilka jestem. Skoczyłabym na betę ale wyniki będą jutro dopiero. Więc jutro mogę test powtórzyć. KRETYNKA ZE MNIE !!! :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu spróbuj zrobić tak: nie pij już NIC A NIC PRZYNAJMNIEJ 3 H I POWTÓRZ DZIŚ TEST :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ciężko będzie nie pić ale spróbuję. Myślisz, że z bardziej stężonego będzie lepiej widoczny? W sumie już trochę się dziś opiłam, zawsze piję dużo rano .Na razie uznaję, ze żadnego testu nie było. Nie będę się nakręcać. Tempka spada. @ blisko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchaj, i tak już zrobiłaś i tak i jesteś nakręcona kochana :) spróbuj nie pić, powtórz test i zobaczymy. :)

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ