X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie będę mówić ci spokojnie, bo to niemożliwe czekając na wyniki być spokojnym... ja nawet jak test zawsze robilam to z nożem w gardle... wiec bede sobie oszczedzac tych stresów nie testując...

a przed beta bedziesz robic jeszcze test?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielica czy mam przeczucia nigdy tak się nie czułam jest mi teraz bardzo gorąco :'(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem. Już trochę chce mi się siusiu, ale przyznam szczerze, że ciutkę się napiłam bo jak przyszłam z laboratorium miałam mega sucho w gardle. Zobaczę jak wyjdzie, bo małż zaraz będzie w domu a nie chcę mu na razie nic mówić, a nie chcę żeby się zczaił, że robię test :P On podescytowany bo sprawdzał dziś z innym kolesiem (super znawcą tematu i mechanikiem) ten samochód, który oglądaliśmy w sobotę i podobno tylko brać i dziękować, więc podejrzewam, że z podniecenia nie usiedzi dziś na miejscu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia mi też jest gorąco dziś, a wczoraj miałam dreszcze. U mnie wyjścia są dwa, albo zaraz będę chora, albo moja "choroba" nazywa się fasolka... Z niecierpliwością czekamy na Twojego sikańca;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie chyba kupię papużkę skoro nie mam dziecka :P i będę ją oswajać, o!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze zamiast dziecka są pieski:D my mamy 2:P jak przyjeżdżają do teściowej to się śmieje, ze wnuczki przyjechały, a my się ich pytamy "no dziewczynki a gdzie wasza babcia?" to tylko kręcą główkami -doskonale wiedzą kto jest babcia:P

Na wieść o ciąży to teściowa by chyba zawału dostała ze szczęścia. Nie wiem jak moja mama bo ona bardzo dziwna jest, pewnie by zaczęła lamentować "o Jezu, o dziecko, co to będzie":/ tak samo było jak dostałam pierwszego pieska "A dziecko no śliczny jest, ale to odpowiedzialność jaka...". Jakbyśmy byli dziećmi jakimiś:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jaka ja jestem podeskcytowana Twoją betą Ania!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja kocham ptaki :)) kiedyś miałam jak jeszcze mieszkalam z rodzicami ale siostra miała uczulenie AKURAT NA PIÓRA PAPUGI, sic! nie na sierść pióra wróbla ale akurat papugi i musialam oddać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielica to dawaj wieczorem testujemy razem :-) trzymam za ciebie kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania będzie o 15 już wiedziała więc testy jej potrzebne nie będą to na Ciebie czekamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia ja już po 15 będę miała wyniki bety, więc nie wiem czy będzie sens testować. Może jeszcze przed betą nasikam tak na wszelki anielki :P ja również trzymam za Ciebie kciuki:) i podziwiam za cierpliwość :)

Ptaki są piękne fakt. Mam nawet zdjęcie na, którym wielka Ara siedzi u mnie na paluchu :D piękna była i taaaka ciężka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to co o 13 test czy czekamy na bete?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy do 13 wytrzymam z sikaniem, bo coraz bardziej się chce. Teraz mam jeszcze chwilę na zrobienia sikańca bo potem maż wraca od fryzjera. Zrobię za jakieś 10 min. To będą niecałe 3 godziny już :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zrób teraz! sama sie posikam ze strachu bo wybieram siie do osiedlowego i wybrac sie nie moge bo caly czas odswiezam strone!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha skąd ja to znam :D dobra idę siknę, obym się tylko nie zdołowała...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam!

• madziulek Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, a sikaj teraz hihi :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest mega bladzioch dalej. Nie wiem czy mocno pociemniał bo teraz robiłam test kasetowy. No ale coś widać. I wydaje mi się bardziej wyraźne:P Nie muszę się wpatrywać zbyt mocno. Bardzo jasne ale jest :D i tak beta wszystko wyjaśni :)

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• madziulek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm czyli jest szansa na fasolkę :D To czekamy do 15 i zaciskamy kciuki :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAA PIERDZIELEEEEE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D!! drugi test nie może się mylić!!!

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ