Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie będę mówić ci spokojnie, bo to niemożliwe czekając na wyniki być spokojnym... ja nawet jak test zawsze robilam to z nożem w gardle... wiec bede sobie oszczedzac tych stresów nie testując...

a przed beta bedziesz robic jeszcze test?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielica czy mam przeczucia nigdy tak się nie czułam jest mi teraz bardzo gorąco :'(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem. Już trochę chce mi się siusiu, ale przyznam szczerze, że ciutkę się napiłam bo jak przyszłam z laboratorium miałam mega sucho w gardle. Zobaczę jak wyjdzie, bo małż zaraz będzie w domu a nie chcę mu na razie nic mówić, a nie chcę żeby się zczaił, że robię test :P On podescytowany bo sprawdzał dziś z innym kolesiem (super znawcą tematu i mechanikiem) ten samochód, który oglądaliśmy w sobotę i podobno tylko brać i dziękować, więc podejrzewam, że z podniecenia nie usiedzi dziś na miejscu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia mi też jest gorąco dziś, a wczoraj miałam dreszcze. U mnie wyjścia są dwa, albo zaraz będę chora, albo moja "choroba" nazywa się fasolka... Z niecierpliwością czekamy na Twojego sikańca;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie chyba kupię papużkę skoro nie mam dziecka :P i będę ją oswajać, o!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze zamiast dziecka są pieski:D my mamy 2:P jak przyjeżdżają do teściowej to się śmieje, ze wnuczki przyjechały, a my się ich pytamy "no dziewczynki a gdzie wasza babcia?" to tylko kręcą główkami -doskonale wiedzą kto jest babcia:P

Na wieść o ciąży to teściowa by chyba zawału dostała ze szczęścia. Nie wiem jak moja mama bo ona bardzo dziwna jest, pewnie by zaczęła lamentować "o Jezu, o dziecko, co to będzie":/ tak samo było jak dostałam pierwszego pieska "A dziecko no śliczny jest, ale to odpowiedzialność jaka...". Jakbyśmy byli dziećmi jakimiś:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jaka ja jestem podeskcytowana Twoją betą Ania!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja kocham ptaki :)) kiedyś miałam jak jeszcze mieszkalam z rodzicami ale siostra miała uczulenie AKURAT NA PIÓRA PAPUGI, sic! nie na sierść pióra wróbla ale akurat papugi i musialam oddać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielica to dawaj wieczorem testujemy razem :-) trzymam za ciebie kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania będzie o 15 już wiedziała więc testy jej potrzebne nie będą to na Ciebie czekamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia ja już po 15 będę miała wyniki bety, więc nie wiem czy będzie sens testować. Może jeszcze przed betą nasikam tak na wszelki anielki :P ja również trzymam za Ciebie kciuki:) i podziwiam za cierpliwość :)

Ptaki są piękne fakt. Mam nawet zdjęcie na, którym wielka Ara siedzi u mnie na paluchu :D piękna była i taaaka ciężka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to co o 13 test czy czekamy na bete?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy do 13 wytrzymam z sikaniem, bo coraz bardziej się chce. Teraz mam jeszcze chwilę na zrobienia sikańca bo potem maż wraca od fryzjera. Zrobię za jakieś 10 min. To będą niecałe 3 godziny już :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zrób teraz! sama sie posikam ze strachu bo wybieram siie do osiedlowego i wybrac sie nie moge bo caly czas odswiezam strone!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha skąd ja to znam :D dobra idę siknę, obym się tylko nie zdołowała...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam!

• madziulek Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, a sikaj teraz hihi :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest mega bladzioch dalej. Nie wiem czy mocno pociemniał bo teraz robiłam test kasetowy. No ale coś widać. I wydaje mi się bardziej wyraźne:P Nie muszę się wpatrywać zbyt mocno. Bardzo jasne ale jest :D i tak beta wszystko wyjaśni :)

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• madziulek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm czyli jest szansa na fasolkę :D To czekamy do 15 i zaciskamy kciuki :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAA PIERDZIELEEEEE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D!! drugi test nie może się mylić!!!

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ