X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamiętaj, jak nawet teraz się nie zakończy, to zakończy się później :))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nigdy nie miałam takiego fioła na punkcie zielonego koloru :D

Sylwia to nie wiedziałaś, ze macica jest jedna a jamniki są dwa ?:D mam koleżankę z endometriozą i jak ją boli, to zawsze się pytamy czy ją jamnik znowu boli i tak się znowu przyjęło:P

Wiecie co ja wcale się nie dziwię, ze faceci nas nie rozumieją. Ja sama siebie nie rozumiem. Wczoraj napady szały, szlochanie a dziś normalny standardowy w miarę pozytywny humor (oby nie wykrakać) i jak za nami nadążyć ?:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam wam pokazac swoja fotke ale cos zaladowac nie mogę :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj na fotosik.pl

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo nikicia pokaaaa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos nie moge zaladowac w pracy :-D jak wrócę do domu to przesle :-)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 wrote:
    Cos nie moge zaladowac w pracy :-D jak wrócę do domu to przesle :-)
    Trzymamy za słowo :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może fotka jest za duża. Zmniejsz zdjęcie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęło się.... kusi mnie, żeby testować wcześniej. Ale nie zrobię tego!!! nie nie nie cholera jasna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za wcześnie Aniu :)) jutro, już prędzej, ale czekaj ;) ja się trochę zdołowałam, bo czytałam post dziewczyny, która z mężem jest zdrowa przebadana od stop do głów a w ciążę nie mogą zajść od lat ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia wiem, że za wcześnie ale ten głupi łeb tego nie rozumie:( i jak ostatni osioł zrobiłam test owulacyjny i jest pozytywny, wiem że to nic nie znaczy ale jestem zła na siebie:/ Potrzebuję Waszego wsparcia żeby nie testować przed czasem :(

Sylwia, widzisz czasami tak bywa. A odpowiada za to nasza psychika, czasami jak czegoś za bardzo chcemy to się blokujemy i nie wychodzi. Przykład mojej znajomej, która po 10 latach zaciążyła, a byli też przebadani i całkowicie zdrowi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/dominik/dominik_pasek.html o sądzicie o tym? zamawia się u sióstr za darmo taki pasek i modli się do sw dominnika o potomsto;>

annielica dasz rade :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mnie każda forma modlitwy jest dobra. Na razie nie wiem jeszcze czy nowenna do Św. Józefa nie zadziałała. W międzyczasie odmawiam modlitwę o dar potomstwa. Ale nie wykluczam, że może i spróbuję z tym paskiem ;) Synek tej znajomej co zaszła po 10 latach nazywa się Dominik - przypadek?:P

Oj ciężko będzie ale muszę wytrzymać. Przecież wynik testu nic nie zmieni, więc co za różnica kiedy go zrobię. A im późniejsze rozczarowanie tym lepiej chyba.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swoją drogą http://www.agnieszka.com.pl/plemnik.htm. nie wiedziałam ze zanim plemnik zapłodni przez 6 h musi jeszcze najpierw dojrzeć w drogach rodnych kobiety to co sie dziwic ze tak trudno zajsc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiedziałam. Mam to w książeczce, która dostałam na naukach przedmałżeńskich. Tam odpoczywają, dojrzewają a te gorsze są eliminowane i dopiero wtedy ruszają w dalszą drogę. Dlatego szansa na ciążę jest największa dzień przed owulką, bo w dniu owulki można nie wycelować aż tak dokładnie przez te "odpoczywanie":P. Obejrzyj Cud poczęcia na youtubie tam też jest wszystko bardzo szczegółowo opisane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdzielę, dzwonił mąż. Jechał, ze swoim znajomym mechanikiem jeszcze raz obejrzeć samochód, który oglądaliśmy w sobotę i mieli wypadek. Na szczęście dla mojego męża nic się nie stało bo jechał w pasach. Kolega bez pasów głową rozbił szybę. Samochód kolegi rozbity w drobny mak, nie ma przodu... Cholera ostatnio za dużo tych wypadków, to już 4 czy 5. Jak dobrze, że nic poważnego się nie stało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojeejj.... dobrze, że tylko auto skasowane!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh u nas zawsze jakaś przygoda. Na szczęście kolega miał AC, więc chociaż tyle dobrego.

Sylwia powaga cud poczęcia obejrzyj tylko rada, nie pokazuj swojemu. Mój obejrzał kiedyś i teraz jest tak "mądry" i "doedukowany", że nie pogadasz :P

• madziulek Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, najważniejsze że z mężem wszystko ok! :*

atdc3e5e035kp155.png
  • rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica, a może po prostu czekaj do dnia wyznaczonego okresu? :) wiadomo, że ciężko i w ogóle... ale tak przynajmniej masz wyznaczony jeden dzień :)

ja właśnie załatwiłam sobie więcej nutridrinków, będę je piła jeżeli znowu będę miała takie załamanie.

dzisiaj dziewczynki mój tata trafił do szpitala, od kilku lat walczy z chłoniakiem i białaczką. Robią mu na razie badania i czekamy na wyniki, po ostatniej chemii (czerwonej) było z nim bardzo źle... Mam nadzieję, że tym razem pójdzie lepiej.

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ