Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
goool! my ogladamy meczyk wlasnie,
mania pomecz meza jeszcze dzis i jutro w razie czego:D
my musimy sie wstrzymac bo mam przeczucie ze moglo sie udac a duzo jest opini zeby starac sie nie serduchowac jezeli jest ciaza. nie wiem czy to prawda wole nie sprawdzac w razie czego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo bylam dzisiaj w przychodni chcialam zrobic bete a pani mowi ze oni tylko robia hcg i ona pokazuje czy z ciaza wszystko ok i ja trzeba powtorzyc w przeciagu 48h ... zribilam to hcg tylko teraz zastanawuam sie czy nie szukac innego laboratorium gdzue robia bete ...choc przeczytalam ze samo hcg wykryje wszystko czy zarodek sie rozwija dobrze jak myslicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz oni różnie to nazywają ale moim zdaniem wszystko ok. Skoro babka w lab mówiła, że jest dobre to jest dobre;) ciążę masz potwierdzoną więc chodzi tylko oprzyrost. Na grudniowych mamusiach dziewczynie wyszła ładna beta a potem spadła no i wiadomo;( tak mi szkoda jej było;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpadkowi zazwyczaj towarzyszy plamienie ale różnie bywa. Ja robię codziennie testy ciążowe i owulacyjne i sprawdzam jak kreski ciemnieją. U mnie przyrost bety był ponad 3 krotny. Dziś miałam iść na kolejną ale jestem chora więc sobie daruję. Najbardziej chcę zobaczyć serduszko i wiedzieć, że zarodek się rozwija. Sam gin mi mówił, że puste jajo płodowe się czasami zdarza. Ale oczywiście nie nam;) Musi być dobrze!
-
nick nieaktualny