Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja spać nie mogę ostatnio. Ciągle mi niedobrze nawet w nocy. Też tak miałyście? Mąż ma mi jutro kupić imbifem w aptece bo nie wyrobię. Muszę się jakoś pozbyć tych mdłości. Jak tu się cieszyć ciążą jak co chwilę trzeba latać do toalety lub przytulać do miski?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulek dziekuje, swoje za uszami ma Ale i tak kocham go ponad wszyskto ;*
Mnie znowu meczy bezsennosc I bol lydek..unioslam nogi do gory podkladajac pod nie poduszki no i wkoncu kiedys zasnelam ..
Jak wam minol weekend ? U mnie troche zalatany..Wczoraj bylam u mamy na cmentarzu,potem na chwile weszlismy do tesciow, przy okazji zostawilismy dzadkom nowe zdjecie juniora A potem jechalismy do mojej siostrzenicy na 18-stke
A dzisiaj jedziemy na 15:00 do znajomych na kawcie Jakos bardzo szybko zlecial mi ten weekend..
Nie zapomnijcie przestawic zegarka o godzine do przodu -
nick nieaktualny
-
annielica duzo zdrowka
u mnie weekend tez szybko ucieka
snily mi sie dzisiaj 3 pozytywne testy z takimi tlustymi krechami ach co to byl za widok, strasznie plakalam:) -
Ania kuruj się i odpoczywaj
Klaudia może to był sen proroczy i za kilka dni zobaczysz te tłuste krechy
U nas wczoraj była tak straszna pogoda że nie chciało wychodzić się z domu, dzisiaj już lepiej. Trzeba ruszyć gdzieś na spacerWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 10:48
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia wczoraj chciałam mu odpuścić ataku tulę się grzecznie do podusi na wieczór a on pyta się mnie "co ty robisz???" myślałem ze majstrujemy dzidziusia" no to ja długo nie czekałam na zachętę dodał jeszcze ze w niedziele dopuscimy bo będziemy się modlić
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyAniu wracaj szybko do zdrowia. Ja jestem przeziębiona, dopóki nie dopada mnie gorączka to się nie martwie..nie martw się, kuruj się domowymi sposobami i będzie dobrze
Klaudia pamiętasz jak pisałam że sniłam że byłam u lekarza gdzie lekarz pokazywał palcem na monitor na bijące serduszko? Trzy razy sniłam o ciąży w tym cyklu co się udało. .a jeszcze o tym nie wiedziałam.. no i do tego śmierć dziadka w tym samym miesiącu. .Dlatego ja bardzo wierze że może to być sen proroczy u mnie się sprawdziło.
O 14:00 wyjeżdżamy do znajomych, mamy godzine drogi do nich a na dodatek jest u nas tak ciemno zimno i mokro że nam się nie chce. No ale pojedziemy..