Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia często mam takie momenty że wszystko wydaję mi się beznadzią ale zaraz przechodzi i walczę dalej Mam już dwoje dzieci więc jesteśmy płodni. Nie badałam nasienia męża bo tutaj jest tak ciężko doprosic się o jakiekolwiek badania. Dzwoniłam na przychodnie i po 8 dniach nadal niema wyników... Przy najbliższej okazji zapytam czy mogliby zbadać żołnierzyki Ja faszerowalam się anty bardzo długo wiec pewnie dlatego jest ciężko. I mamusiom które nie chcą zaprzestać na jednym dziecku odradzam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 10:47
[/link]
-
nick nieaktualnyWiem jak to jest bo też się bałam, teraz się boję o fasolkę itp. Ale w życiu nie ma rzeczy niemożliwych. Niepowodzenia w staraniach nie powinny osłabiać a wzmacniać. Pomyśl, jak będziesz kochała tą fasolkę jeśli tak ją planowałaś. A nie wiesz czy już przypadkiem się ona nie tworzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 10:49
-
nick nieaktualnyAniu ;*
Ja też brałam kiedyś prawie dwa lata ale jakoś odstawiłam, bo zauważyłam, że więcej naczynek mi pęka. I boję się bo mam dwie koleżanki które omal się nie przekręciły przez tabsy... Jedna jak pojechala do szpitala to lekarz pierwsze co spytal czy bierze tabletki anty i juz wiedzial o co chodzi... -
nick nieaktualnyJa tabletki brałam 5 lat, czułam się bardzo dobrze. Ale fakt, okropnie niszczą wątrobę, nawet same z tego sobie sprawy nie zdajemy. No i gdy je bierzemy bardzo wzrasta ryzyko zakrzepów, a jak jest zakrzep to chyba nie muszę mówić co dalej. Nie wiem czy chcę wracać do hormonów. Ale do tego jeszcze daleko dlatego zobaczę co i jak.
Mania to Ty dziś masz pracowity wieczór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia mam nadzieję że dzidziuś odziedziczy urodę po Tobie laseczko! !! Mezus gotowy do działania niestety ja nie, jakaś senna jestem... wszystko na odwrót zamiast być pełna energii to zamulam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 15:08
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny