Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak będzie chłopczyk to nie wiem jak go nazwie troche ciężej mam bo tu w Niemczech dużo imion inaczej się wymawia a ta przemniana np już mi się nie podoba np jak Paweł- Paul Łukasz-Lukas .. na synka niektórzy wołają Martin a nie Marcin a Oliwia zostaje Oliwia co fakt tu w Niemczech piszą przez v
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas chłopiec to będzie Wiktor:) chociaż podoba mi się, Marcel, Nikodem, Oliwier, Franek, Filip, Łukasz Myślicie, ze serio się sprawdza, że w owulację to chłopak a wcześniej to dziewczynka? Bo u nas serduszka były tylko przed owulką, a w dniu owulki nie było.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie tez bez zmian mialam biegunke a teraz ze tak powiem " zatwardzenie " Ale czytalam ze i to jest normalne .. A tak to wieczorem szybko chce mi sie spac,maz wieczorami zalancza film a ja odplywam
Madziulek Filip tez ladnie Bede musiala pomyslec,ale mam jeszcze dosyc czasu
Pytanie do zafasolkowanych : Rozgladalyscie sie juz za wozkiem ? A moze juz jakis macie ? Ja mam jeden po synku ale byl dosyc dlugi i ciezki a znalazlam oto i taki i mi sie spodobal w fiolecie oczywiscie dla Oliwi ;P
Jak wam sie podoba ? A moze go znacie i mozecie doradzic lub odradzic ?
http://archiwum.allegro.pl/oferta/3w1-wozek-bebetto-luca-2014-wybierz-kolor-stelaza-i4759622813.html -
nick nieaktualnyKatarzyna nam się podobają i obstawiamy za wózkiem retro ale to zależy czy znajdziemy mieszkanie na parterze bo ten wózek jest ciężki. Jeśli nie znajdziemy kupimy pewnie wózek HILTON Prestige, ale wiadomo dużo jest czasu więc to się może pozmieniać. Pooglądaj filmiki na youtubie na ten temat;)
-
nick nieaktualny