Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Uff madziulek bo już zaczęłam się czuć jak "wyrodna ciężarna matka" Jakoś nie chcę specjalnie zmieniać swojej diety, owszem mogę nie jeść surowego mięsa, ale wędliny? serio nie można jeść polędwicy łososiowej?
A chemia teraz jest wszędzie.
Nikicia, wg OM na 8.10 ale wg ostatniego usg na 6.10
Liczę na końcówkę wrześniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 21:24
-
nick nieaktualnyTak ci już spieszno ? Ja zawsze mówię niech sobie siedzi a nawet i dłużej w brzuszku mój syn też urodził sie w połowie września
Dzisiaj mykam do lekarza bo napewno mama za mało żelaza i pewnie znowu mi coś przepiszą
Ale trudno, dla dzidziusia wszysko :* Mąż wczoraj rozmawiał przez tel ze swoją mamą i omal się nie wygadał że zostaną ponownie dziadkami Musiałam szybko go uciszyć Na szczęście nic jeszcze nie wiedzą.. i narazie się nie dowiedzą Miłego dnia -
nick nieaktualnyMi jest bardzo ciężko nic nie mówić naszym mamom. Chcemy im powiedzieć na święta. Już myśleliśmy nawet jak to zrobić
Dziewczyny to moja pierwsza ciąża i cholernie się wszystkiego boję-o dziecko, o to jak damy sobie radę. Momentami tego nie ogarniam;P
Aha i śniło mi się, że będę miała bliźniaki. W sumie na monitoringu były 2 pęcherzyki, jeden większy a drugi mniejszy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-