Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:klaudia jesli patrzac na wykresy to na pewno nie mialas jeszcze owulacji bo zadna temp nie jest wyzsza od szesciu ja poprzedzajacych ale wykresami to mozna sobie tylki podcierac jak ja prowadzilam to mialam i idealne zagniezdzenia i skoki a ciazy nie ma a tylko odswiezalam go co chwile i ogladalam jakby sie cos tam zmienic mialo Aniu bosko wyglada Twoj suwaczek
to jezeli jej nie bylo to juz nie bedzie bo cykl bede miala max 32 dni
dzieki za odpowiedz co do liczenia tygodni:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muriella wrote:Madziulek jak sie czujesz?
Dziewczyny nie ma co świrowac z tym jedzeniem. Wszystko można jeść,po prostu niektóre rzeczy z umiaremWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 22:14
-
nick nieaktualny
-
Witam
Cóż za szczęśliwy dzień dzisiaj Ania, Ni kicia moje ogromne gratulacje
Nie zapominajcie o mnie Dziewczyny, ja też jeszcze nie dotarłam do celu. Jednak w ramach troski o samą siebie ograniczyła swoje wpisy tutaj Mimo wszystko, czytam Was na bieżąco
-
nick nieaktualnyMadziulek też słyszałam, ze 2 trymestr jest o niebo lepszy także jeszcze trochę wytrzymaj Zostaniesz mamuśką najwcześniej z Nas wszystkich
Sówka dobrze cię widzieć znowu Powiedz, co u Ciebie słychać? Kiedy wznawiasz staranka ?Zaglądaj do Nas częściej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnielica wszystko bedzie dobrze ;*
Ja tez zostane tutaj z wami Podczytalam troche forum na bellybestfriend ale to nie to samo co u z wami ;*
Jutro ide jeszcze raz do ginekologa zapytac jak badania krwi bo potem sa na urlopie a nastepna wizyte mam dopiero 20.04..i chyba bede miala za malo zelaza jak przez caly czas w pierwszej ciazy .. zawsze mialam anemie musialam polykac codziennie takbletki i to na dodatek takie ze ledwo przez gardlo przechodzily jak o tym tylko pomysle to mi nie dobrze :/No ale czego nie robi sie dla dzidziusia ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny