Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia musisz myśleć pozytywnie;) ważne, że szczepionka bezpieczna. A jakbyś zafasolkowała jeszcze przed laparo to najwyżej będzie na zaś
Mnie pobolewało na @ zawsze przed @. Chociaż takie pojedyncze skurcze to i po owulce się zdarzały. Nie jest to nic niepokojącego. Kiedy masz kolejny monitoring? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jezu dziewczyny co za dzien!!! nikicia strasznie sie ciesze naprawde razem z wami!! mam nadzieje ze wy za niedlugo bedziecie mogly sie cieszyc razem ze mna:)
nikicia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chcialabym zeby bylo juz w tym cyklu ale zobaczymy znowu mam jakies dziwne objawy jakby podobne do zeszlego cyklu ale staram sie nie nakrecac tak jak ostatnio
-
nick nieaktualnyKlaudia ja miałam w tym cyklu trochę objawów, ale nie chciałam się nakręcać. Ogólnie czułam się jakbym była chora. Możesz zobaczyć na moim wykresie. A wczoraj jak miałam te dreszcze to już czułam, że coś się święci ale nie dopuszczałam do siebie tej myśli za bardzo. Ale serio wydaje mi się, że jeszcze owulacji nie miałaś sądząc po wykresie. Także spokojnie:) Może zapisz się na monitoring?