Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStandardowo - wieczór z mężem:) może obejrzymy jakiś film ale ciężko jest mi się na czymś innym niż ciąża skupić aha i jeszcze pół szklanki piwka dla wzniesienia toastu - ostatni alkohol na dłuuuugie miesiące
Czytam teraz czego nie można jeść w ciąży http://www.udietetykow.pl/czego-i-dlaczego-nie-wolno-spozywac-w-czasie-ciazy/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna nie wiem serio, ale skoro tak piszą to chyba tak. Parówek też nie można bo nie są poddawane obróbce termicznej (no chyba, że ugotujemy je). Ja chyba zrobię listę co mogę jeść a czego nie:P
Dziewczyny kiedy powiedziałyście rodzicom? My chcemy na Święta ale nie wiemy czy nie za wcześnie. Gin kazał podchodzić bardzo spokojnie do tematu, ale my byśmy chcieli im powiedzieć. Zwłaszcza, że ciężko się wytłumaczyć z nie picia alkoholu czy nie jedzenia tatara itp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklaudia jesli patrzac na wykresy to na pewno nie mialas jeszcze owulacji bo zadna temp nie jest wyzsza od szesciu ja poprzedzajacych ale wykresami to mozna sobie tylki podcierac jak ja prowadzilam to mialam i idealne zagniezdzenia i skoki a ciazy nie ma a tylko odswiezalam go co chwile i ogladalam jakby sie cos tam zmienic mialo Aniu bosko wyglada Twoj suwaczek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia w dniu miesiączki spodziewanej będę w 4 tygodniu ciąży i będzie mi leciało do 5tego:) liczy się od 1szego dnia ostatniej miesiączki bo tak jest łatwiej, bo tak naprawdę nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia
Dzięki Sylwia:D taki suwaczek działa niezwykle budująco -
Ale tu się dzieje dużo
Kasiu dobrze ze u was wszystko ok
Madziulek jak sie czujesz?
Anielica gratulacje
Nikicia super gratki trzymam kciuki za dobre piątkowe wieści lekarz na pewno juz vos zobaczy lepiej isc szybciej bo poleci ci odpowiexnie witaminy