Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna_121 wrote:Dzień dobry dziewczyny, obudziłam sie z mocnym bólem mięśni w łydkach.. czy to normalne w ciąży. .? A może czegoś mi brakuje? Żelaza pewnie. .ale dzwoniłam wczoraj do lekarza zapytać o wyniki i mówiła że wszystko ok..
U Was też tak brzydko za oknem? -
Madziulek u nas dzisiaj nie najgorzej Mam cichą nadzieję że wyjdzie słoneczko bo chciałabym wywiesic pranie na dwór
Za godzinę zadzwonię do przychodni sprawdzić wyniki badań z usg które robiłam tydzień temu. Ciekawa jestem czy wszystko ok czy wyjdą jakieś problemy[/link]
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna_121 wrote:
Pytanie do zafasolkowanych : Rozgladalyscie sie juz za wozkiem ? A moze juz jakis macie ? Ja mam jeden po synku ale byl dosyc dlugi i ciezki a znalazlam oto i taki i mi sie spodobal w fiolecie oczywiscie dla Oliwi ;P
Jak wam sie podoba ? A moze go znacie i mozecie doradzic lub odradzic ?
Na początku chciałam taki 3w1 ale sporo dziewczyn poleca na początek 2w1 (bo gondola jest tylko na parę miesięcy) i potem żeby zainwestować w jakąś porządną spacerówkę, która długo posłuży. Ale nie wiem na czym stanie.
A jutro przywiozą nam łóżeczko Wiem,że jeszcze wcześnie ale znalazłam na Olx-ie atrakcyjną ofertę łożeczka takiego jakie chcę więc stwierdziliśmy,że bierzemy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak jakieś 4 dpo gdyby by 13 % ruchliwych plemników się udało to chybabyłby cud, ale nie poddaję się, suplementuję Piotrka, przed moją kolejną owulką wyślę Piotrka na badanie nasienia, to będzie już prawie 2 miesiące od suplementacji, jak zobacze rezultat to bede go faszerować dalej i czekać na kolejne wyniki a jak się pogorszy/ nie polepszy to pójdziemy do androloga i będziemy go leczyć tam wczoraj miałam moment załamania, ale zdałam sobię sprawę że nie jesteśmy w beznadziejnej sytuacji, bo mamy w normie ilosc plemnikow, jest ich chociaz 48^6 a inni mają pojedyńcze... morfologia wprawdzie na granicy bo 4%, ale jednak nie jest to 0 % a i tak bywa... więc przynajmniej dziś patrzę z nadzieją na lepsze jutro ) mania a Twój badał zwierzątka:D?
Teraz słucham jak nasze brzemienne się czują? ) Zastanawiałyście się nad antykoncepcją po porodzie? Wieeeemm, że to daleko jeszcze ale jak to ja, ja już bym dawno myślała -
sylwiaśta159 wrote:
Teraz słucham jak nasze brzemienne się czują? ) Zastanawiałyście się nad antykoncepcją po porodzie? Wieeeemm, że to daleko jeszcze ale jak to ja, ja już bym dawno myślała
Ja po porodzie wracam do tabsów tak szybko jak będzie to możliwe -
nick nieaktualnySylwia za bardzo przeżywasz te wyniki. Serio nie są złe. Nie wychodziło Wam do tej pory i dlatego szukasz winy w nasieniu. A to, że jest trochę poniżej normy to nie znaczy, że przez nie nie zachodzisz. Sama wiesz, że czasami zdrowe osoby starają się latami. Wydaje Ci się, że jak nie wyszło kilkanaście razy to tak będzie dalej, ale przecież tak nie jest. W każdej chwili może się udać! W każym cyklu jest szansa nie zapominaj;)
-
nick nieaktualny