Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzień świąteczny wczorajszy rozpoczęłam wymiotami i potem dwukrotnie było blisko powtórek
Za to wyjazd na Mazury super udany, mimo, że pogoda co 5s była inna
A ja dodam jeszcze na szybko, że już czuję ruchy dzidzi Od kilku dni mi się wydawało, że coś innego czuję, ale wczoraj wieczorem już były wyraźne i nawet L mógł poczuć przez brzuch, po której stronie małe leży -
nick nieaktualny
-
wiem, ale ja mam tę chorobę brzucha i nauczona jestem "wsłuchiwania" się w brzuch i pewnie to dlatego też
Ale wczoraj się kręciło i czuć było, że po prawej stronie leży (twardy brzuch w tym miejscu był) i dostałam parę kopniaków potem (ale to nie do wyczucia przez L było)
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Właśnie wracamy od znajomych. Było super pogoda nam dopisała, jest gorąco jak w lato. Było obrzarstwo, zwiedziliśmy las Sharewood i wszystkie inne atrakcje dla dzieci.
Jestem 8 dpo i niestety żadnych objawów wskazujących na ciążę Klaudia daj znać jak potoczyła się sprawa. Robiłaś test?[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki,
ja tak tylko na sekundę. Wymioty nadal męczą, nie mogę się z nimi uporać, liczę na to, że II trymestr przyniesie troszkę wytchnienia. Psychicznie też już ze mną gorzej ale staram się nie załamywać. Mam nadzieję, że w końcu doczytam, co tam u was
buziaki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strzałka pomodle się dzisiaj za Ciebie żeby wymioty przeszły i żebyś wróciła do nas
W czwartek mam badanie hormonów będę 10dpo wyprosze badanie na hcg może coś z tego będzie
Klaudia będę trzymała mocniej kciuki za następny cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 17:11
[/link]
-
annielica wrote:Klaudia a nie myśleliście żeby zrobić badania? Zawsze lepiej wiedzieć co i jak.
no wlasnie zaczelam myslec o tym, niby nie staramy sie dlugo ale jakby co to lepiej wiedziec wczesniej? w sumie staramy sie od grudnia z czego to byl 2 cykl staran ''na serio'' . moze zobaczymy jeszcze ten cykl a potem pomysle o badaniach -
nick nieaktualnyKlaudia jak jest wszystko ok to spoko ale tego przecież nikt nigdy nie wie. Ja badania zrobiłam po 3cim nieudanym cyklu bez specjalnego starania, bo celowaliśmy na oko. Im wcześniej się dowiesz co i jak tym szybciej zajdziesz w razie czego w ciążę. Jeśli miałabym liczyć tylko cykle z mierzeniem tempki, z testami owu i conceive zamiast zwykłego żelu to nam udało się w 2gim cyklu.
-
Klaudia, trzymam kciuki za kolejny cykl
Zakocona,ale szybko!
Strzała, byle do 2 trymestr :*
Mnie nadal męczą wzdęcia
Niedawno wróciliśmy od rodziców a jutro do pracy.. Oznajmie szefom ze od przyszłego tyg idę na zwolnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:37
-
nick nieaktualny