Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMania a masz jeszcze jeden ciążowy ? Może zrób jeszcze raz co ? W 28 dc owulacja? To nie wiem jak długie musiałabyś mieć cykle. Mi w ciąży za każdym razem wychodziły pozytywne owulacyjne. A zrobiłam ich chyba z 20. Aha i też nigdy nie miałam rozciągliwego przed @. Tylko w ciąży ! Nie chcę Cię nakręcać ale zrób test.
zakocona a to jakaś promocja jest w realu? Może i ja podskoczę. Jaki rozmiar ? Bo mi 56 brakuje.
Dziś znowu byłam w lumpku. Za 7 ciuszków dla dzidzi, i 2 golfy dla mnie i mamy zapłaciłam 6 zł -
nick nieaktualnyZakocona dobrze wiedzieć. To białe bodziaki czy kolorowe jakieś? My kupiliśmy dla synka znajomej bodziak i kilka innych ciuszków smyku i bardzo sobie chwali. Podobno po praniu nie wyciągają się, łatwo się odpierają, ogólnie są dobrej jakości. Słyszałam, że te tańsze ciuszki np. z Pepko kiepsko wyglądają po praniu. Za to dużo dobrego słyszałam o ciuszkach z Lidla. Zobaczymy jak to jest z tą jakością.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha Ania juz o tym wie maniu, ale ja kicham juz na te moje owulacje peenir i cos bedzie bo Piotr ostatnio ma za duze libido, ale zeby celowac? Niet! Potem znowu bede kazde wzdecie przypisywac ciazy a tak spokoj Mania a moze faktycznie cykl ci sie popieprzyl wiesz w zwiazku z wyjazdem do Polski i dopiero teraz owulka bedzie?
Ja dzis mame odwozilam do szpitala bo miala bedzie jutro laparoskopowe wyciecie woreczka zolciowego i jakos tak zostalam dzis u rodzicow do wieczora i matkowalam im z obiadem sprzataniem itd i jutro powtorka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mania na jakiej podstawie stwierdzono u Ciebie PCOS?
Czy miałaś problemy z zachodzeniem w poprzednie ciąże?
Ja wczoraj odebrałam wyniki badań i już jestem posikana,że mam PCO.Stosunek fsh fo lh wyszedł 1,36 a estradiol mam 17 z hakiem...
Natomiast zawsze miałam regularne cykle, nigdy żadnych torbieli, w kwietniu na usg moja gin nie widziała nieprawidłowości.
Mam corkę 1,5 roku, zaszłam w ciążę przez jedną, dwusekundową chwilę zapomnienia.W marcu prawdopodobnie ciąża biochemiczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:13