X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam wczoraj w Realu 4 super body dziecięce za 16zł :) Bawełna tak milutka w dotyku, że aż mi się chciało tulić do niej :P

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zwariowac idzie!! Pogubilam sie na maksa!! Temperatura spadla na leb, sluz rozciagliwy i test owu pozytywny

http://naforum.zapodaj.net/images/21cddf9e8353.jpg

Ja tu czekam na okres (28dc) ato moze owulacja dopiero??

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania a masz jeszcze jeden ciążowy ? Może zrób jeszcze raz co ? W 28 dc owulacja? To nie wiem jak długie musiałabyś mieć cykle. Mi w ciąży za każdym razem wychodziły pozytywne owulacyjne. A zrobiłam ich chyba z 20. Aha i też nigdy nie miałam rozciągliwego przed @. Tylko w ciąży ! Nie chcę Cię nakręcać ale zrób test.

zakocona a to jakaś promocja jest w realu? Może i ja podskoczę. Jaki rozmiar ? Bo mi 56 brakuje.

Dziś znowu byłam w lumpku. Za 7 ciuszków dla dzidzi, i 2 golfy dla mnie i mamy zapłaciłam 6 zł ;)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma promocji, tyle kosztowały po prostu :)
    kupiłam 62 i 56

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona dobrze wiedzieć. To białe bodziaki czy kolorowe jakieś? My kupiliśmy dla synka znajomej bodziak i kilka innych ciuszków smyku i bardzo sobie chwali. Podobno po praniu nie wyciągają się, łatwo się odpierają, ogólnie są dobrej jakości. Słyszałam, że te tańsze ciuszki np. z Pepko kiepsko wyglądają po praniu. Za to dużo dobrego słyszałam o ciuszkach z Lidla. Zobaczymy jak to jest z tą jakością.

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jutro zrobię ciążowy ;) A nie dawno powtórka z testem owulacyjnymi i wyszedł jeszcze mocniejszy niż ten pierwszy. Wiem jedno od następnego cyklu nie mierze temperatury, doluje mnie strasznie ;)
    W UK dziewczyny mialybyscie raj na lumpach :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania nie kuś bo do UK wpadnę haha :D

Mi się wydaje, że owulkę miałaś 19-20 dc i możliwe, że test ciążowy zrobiłaś za wcześnie. Trzymam mocno kciuki !!! I daj znać z rana jak wynik :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam ;) oprowadze Cię po moich ulubionych typowo przeznaczonych dla dzieci :D
    Wyczytałam niedawno że przy pcos lh jest podwyższone tak więc wszystko by się zgadzało ;) nie ma się co łudzić tylko modlić o szybki okres :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu mam zawsze sluz rozciagliwy przed @, ale to tez nie jest regula, bo jedne maja go przed @ a inne przed dwoma krechami :)) niestety, pozostaje nam tylko czekac Maniu :*

• zakocona Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolorowe.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona to fajnie bo białych mam sporo :)

Mania może faktycznie to tylko pcos ale tak naprawdę nie wiemy. Jak @ nie ma to nigdy nie wiadomo ;)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia tak jest pozostało tylko czekać. :) Ja z reguły mam śluz leki lub suchotek przed @ a teraz to nie mam pojęcia o co chodzi. Sylwia testujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę chamka i odpowiem za Sylwią:P Sylwia na razie przed owulką jest ;) trzymamy kciuki za nią, żeby pięknie wycelowała w tym cyklu i wkrótce pokazała nam test z 2 krechami :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to może tak jak ja :D miałyśmy testować a tu owulacja dopiero :D ja również trzymam kciuki za owocny strzał ;) Dzisiaj trzeba zbałamucić męża :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania jestem bardzo za tym żebyście ich zbałamuciły :P Dawno nikt nie przeszedł na fioletową stronę mocy więc myślę, że najwyższa pora ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :D Ania juz o tym wie maniu, ale ja kicham juz na te moje owulacje :D peenir i cos bedzie bo Piotr ostatnio ma za duze libido, ale zeby celowac? Niet! Potem znowu bede kazde wzdecie przypisywac ciazy :P a tak spokoj :D Mania a moze faktycznie cykl ci sie popieprzyl wiesz w zwiazku z wyjazdem do Polski i dopiero teraz owulka bedzie?

Ja dzis mame odwozilam do szpitala bo miala bedzie jutro laparoskopowe wyciecie woreczka zolciowego i jakos tak zostalam dzis u rodzicow do wieczora i matkowalam im z obiadem sprzataniem itd :D i jutro powtorka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie marudź tylko działaj. Każdy kolejny cykl to nowa szansa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doobra, dobra, ile można myśleć o owulacjach, jakma być to będzie, nie chce sobie nią już zaprzątać głowy, naprawdę :)

Kkurde, takie cudowne powietrze na dworze... :)))

• madziulek Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, będzie dobrze :)

Oj tak, u mnie też dziś pięknie <3

atdc3e5e035kp155.png
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania na jakiej podstawie stwierdzono u Ciebie PCOS?

Czy miałaś problemy z zachodzeniem w poprzednie ciąże?

Ja wczoraj odebrałam wyniki badań i już jestem posikana,że mam PCO.Stosunek fsh fo lh wyszedł 1,36 a estradiol mam 17 z hakiem...

Natomiast zawsze miałam regularne cykle, nigdy żadnych torbieli, w kwietniu na usg moja gin nie widziała nieprawidłowości.

Mam corkę 1,5 roku, zaszłam w ciążę przez jedną, dwusekundową chwilę zapomnienia.W marcu prawdopodobnie ciąża biochemiczna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:13

‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ