Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzytalam niby ze na pco wskazuje wynik powyzej 1,5. Ale to tylko z teorii, w praktyce nie wiem bo jakos nigdy nie bylo okazji tego badania zrobic... w nowym cyklu zrobie w sumie... zapytaj na watku starajac sie z pomoca medyczna tam na pewno dziewczyny pomoga i daj znac
-
Zuz_anna u mnie pcos stwierdzono przez obraz usg, i zbadano mi testosteron (dla nich normy byly 25 a ja mialam 28 nie wiem jakie jednostki. Nie mialam problemow z zajsciem w dwie ciaze
teraz mam
Chcialam zrobic w Pl hormony ale gin powiedzial ze w 14 dc nie ma sensu. Leczenia i wspomagania podjaby sie gdybym byla w Pl. Tutaj po roku staran wykonaja mi kolejne badania. Przez ostatnie 5 miesiecy mialam regularne miesiaczki a ten obecny to jakas masakraNie mam zadnych objawow pcos ale widocznie taka moja natura
Test ciazowy negatywny, pozniej zrobie owulacyjny[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMania szkoda, że nie masz monitoringu wtedy miałabyś pewność
kto wie może przez pcos zawsze miałaś owulację później ale nie wiedziałaś i źle celowaliście co?
ja w pierwszych 3 cyklach też źle celowałam bo w 14dc a owu miałam 17dc więc pewnie dlatego się nie udawało;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po urodzeniu drugiego dziecka schudłam do granic możliwości
Strasznie wygladalam.
Tak mnie mocno boli prawy jajników ze aż chce mi się wymiotowacbiegunka doszła. Może wirus mnie dopadł. Nigdy tak nie miałam, a ten ból promieniuje po nodze. Po której stronie jest wyrostek?
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madziulek super brzuszek!
ja tez mam nadzieje ze jak kiedys zajde w ciaze to uda mi sie wrocic do formy bo bym chyba tego nie przezyla, nie wiem jakos tak, zawsze bylam szczypior i tak musi zostac;)