Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzytalam niby ze na pco wskazuje wynik powyzej 1,5. Ale to tylko z teorii, w praktyce nie wiem bo jakos nigdy nie bylo okazji tego badania zrobic... w nowym cyklu zrobie w sumie... zapytaj na watku starajac sie z pomoca medyczna tam na pewno dziewczyny pomoga i daj znac
-
Zuz_anna u mnie pcos stwierdzono przez obraz usg, i zbadano mi testosteron (dla nich normy byly 25 a ja mialam 28 nie wiem jakie jednostki. Nie mialam problemow z zajsciem w dwie ciaze teraz mam
Chcialam zrobic w Pl hormony ale gin powiedzial ze w 14 dc nie ma sensu. Leczenia i wspomagania podjaby sie gdybym byla w Pl. Tutaj po roku staran wykonaja mi kolejne badania. Przez ostatnie 5 miesiecy mialam regularne miesiaczki a ten obecny to jakas masakra Nie mam zadnych objawow pcos ale widocznie taka moja natura
Test ciazowy negatywny, pozniej zrobie owulacyjny[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMania szkoda, że nie masz monitoringu wtedy miałabyś pewność kto wie może przez pcos zawsze miałaś owulację później ale nie wiedziałaś i źle celowaliście co? ja w pierwszych 3 cyklach też źle celowałam bo w 14dc a owu miałam 17dc więc pewnie dlatego się nie udawało;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po urodzeniu drugiego dziecka schudłam do granic możliwości Strasznie wygladalam.
Tak mnie mocno boli prawy jajników ze aż chce mi się wymiotowac biegunka doszła. Może wirus mnie dopadł. Nigdy tak nie miałam, a ten ból promieniuje po nodze. Po której stronie jest wyrostek?[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madziulek super brzuszek!
ja tez mam nadzieje ze jak kiedys zajde w ciaze to uda mi sie wrocic do formy bo bym chyba tego nie przezyla, nie wiem jakos tak, zawsze bylam szczypior i tak musi zostac;)