X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam niby ze na pco wskazuje wynik powyzej 1,5. Ale to tylko z teorii, w praktyce nie wiem bo jakos nigdy nie bylo okazji tego badania zrobic... w nowym cyklu zrobie w sumie... zapytaj na watku starajac sie z pomoca medyczna tam na pewno dziewczyny pomoga i daj znac :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna u mnie pcos stwierdzono przez obraz usg, i zbadano mi testosteron (dla nich normy byly 25 a ja mialam 28 nie wiem jakie jednostki. Nie mialam problemow z zajsciem w dwie ciaze ;) teraz mam :D :D :D
    Chcialam zrobic w Pl hormony ale gin powiedzial ze w 14 dc nie ma sensu. Leczenia i wspomagania podjaby sie gdybym byla w Pl. Tutaj po roku staran wykonaja mi kolejne badania. Przez ostatnie 5 miesiecy mialam regularne miesiaczki a ten obecny to jakas masakra :D Nie mam zadnych objawow pcos ale widocznie taka moja natura ;)
    Test ciazowy negatywny, pozniej zrobie owulacyjny

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owulacyjny z trzeciego siusniecia :D

http://naforum.zapodaj.net/images/1bbe62ec9ebc.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania jesteś dziwny przypadek serio :P może serio owulacja dopiero? ale owulacyjne wychodziły Ci już wcześniej w tym cyklu prawda?

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te wczesniejsze byly pozytywne ale tak mocne jak te ;) Stawiam na owulacje :)
    Serio pokrecona jestem na maksa :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania szkoda, że nie masz monitoringu wtedy miałabyś pewność :P kto wie może przez pcos zawsze miałaś owulację później ale nie wiedziałaś i źle celowaliście co? :P ja w pierwszych 3 cyklach też źle celowałam bo w 14dc a owu miałam 17dc więc pewnie dlatego się nie udawało;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania no wlasnie :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis stwierdzilam ze nie mam dziecka= dluzej bede w miare szczupla :D hihihi :D

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po urodzeniu drugiego dziecka schudłam do granic możliwości :D Strasznie wygladalam.
    Tak mnie mocno boli prawy jajników ze aż chce mi się wymiotowac :( biegunka doszła. Może wirus mnie dopadł. Nigdy tak nie miałam, a ten ból promieniuje po nodze. Po której stronie jest wyrostek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prawej ;)
    Ja mam zamiar zainwestować w orbiterek po porodzie :P

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orbiterek co to? :D
    Jeszcze mi tego brakowało... jak to wyrostek to chyba walne na zawał z tych niepowodzeń :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Połóż się i zegnij prawą nogę w pachwinie ikolanie i przyciągnij do brzucha. Jak mocno boli to wyrostek.

Orbiterek to taki przyrząd do ćwiczeń.

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam tak i przy zgieciu nie boli tylko ciągle czuję promieniujacy ból i kłucie eh. Poleżę pod kocyk Iem może przejdzie ;)
    Ania urodzisz dzidzie to zobaczysz jaka będziesz wygimnastykowana :D Orbiterek ci nie będzie potrzebny ;)

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mówicie o Orbitreku?:)

Mania dzięki za odp,czyli właściwie wszystko możliwe...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzanna o to to ! :)

Mania ja i przed ciążą miałam trochę tłuszczyku z brzuszka do zrzucenia :P więc po porodzie biorę się porządnie za siebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz widze jak ci sie bedzie chcialo cwiczyc przy dziecku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie :D bo lubię robić na złość wrednym znajomym :P a moje znajome zapewne będą myśleć "biedna taki brzuch przed ciążą, co to będzie po porodzie". A tutaj figa z makiem, zrobię się na sexy mamę:P

• madziulek Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, ja też liczę na to,że po ciąży wrócę do formy sprzed 9 m-cy :D

Fotka z dzisiejszego poranka:
    3ea195eaebc3ffecm.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 08:08

atdc3e5e035kp155.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek super brzuszek!:)

ja tez mam nadzieje ze jak kiedys zajde w ciaze to uda mi sie wrocic do formy bo bym chyba tego nie przezyla, nie wiem jakos tak, zawsze bylam szczypior i tak musi zostac;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek brzuszek pięknie zaokrąglony <3
    U nas od rana piękna pogoda :)
    Ja sobie sama wyznaczylam owulacje bo wszystko na to wskazuje ;) wczoraj tak bolał mnie prawy jajnik a dzisiaj spokój :)

‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ