Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko, ze u mnie domowa co chwilę inną wagę pokazuje, więc jej nie wierzę
Kasiu oj jest brzusio i to spory podobno w 2 ciąży szybciej widać
Ja znowu obłowiłam się w lumpku. Tym razem głównie połśpiochy bo doszłam do wniosku, że mam niewiele
Madziulek czujesz już ruchy ? czy dalej dzidzia się skrywa ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po ciuchu też liczę na płeć ale wolę się nie nastawiać zbytnio.
Wiem, że to niemożliwe ale dziś rano poczułam takie 2 smyrnięcia na dole, były zupełnie inne niż ruchy jelit i gdyby ciąża była starsza to myślałabym, że to ruchy dzidzi. Ale niestety trzeba jeszcze poczekać.
Powoli już wyobrażam sobie jak będzie wyglądał pokój dzidzi, już nie mogę się doczekać
Mania1718, Katarzyna_121 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kobietki
Kochane czy mógłbyście zerknąć na mój wykres i napisać mi kiedy była owulke. Mnie się wydaje, że OF powinien mi ją już wyznaczyć ;-)Niestety serduszka były wcześniej bo Mężusia na miejscu nie było wtedy kiedy trzeba i to na pewno utrudni mi zajście w ciążę. Kolejny cykl też muszę spisać na straty
A Wasze brzuszki są cudowne
Przyjemnej i słonecznej soboty Wam życzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo oby to był Twój ostatni test. Czas, żeby ktoś przeszedł na fioletową stronę. Jak będą 2 kreseczki to ładny prezent na Dzień Mamy;)
My na dzień Mamy chcemy dać w prezencie zdjęcia naszego dziubulka w ramce Prenatalne 20 maja więc na 26 akurat się wyrobimy
Madziulek, zakocona, Katarzyna zaczęły się u mnie bezsenne noce. Też macie problem z zaśnięciem mimo zmęczenia? Myślałam, że problem pojawia się dopiero jak dziecko kopie i nie daje spać a tutaj tak wcześnie ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 10:08