Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Propablyme wrote:Ja mam dokladnie tak samo! Zawsze lubialam slodycze a ostatnio kupilam ciasta w ciaskarni i tak patrzylam na nie jakby z plastiku byly - zero ochoty!
Wzdecia tez mam mega juz pare dni .. nie dam rady czekam zrobie jutro bo eksploduje!
ja sie troszku boje,ze to sa jednak objawy psychiczne... -
Hejo, tam czytam Wasze wpisy i czuje się jakbym sama to pisała:-) . 1000 objawów co miesiąc, które znikają w dniu nadejś[email protected] testow , które zawsze wychodzą tak samo. Styczeń spisuje na straty bo tempka nie wzrosła wiec owulki nie było. Czy któraś z Was wspomaga się Dongiem albo Inofemem/inofolikiem?
-
Hej agulka0629 u mnie 21dc a owulki ani widu ani slychu tempka nisko... Ja od tygodnia biorę inofolic. Zamierzam go brać az do skutku Dopiero pije tydzień i zakupiłam również ziola regularne cykle i płodność. Sama jestem ciekawa czy pomogą? A ty jak zastanawiasz się nad zakupem czy juz jestes w trakcie brania?[/link]
-
Bralam inofem 3 miesiące - okresu brak bez duphastonu. Przestalam go brać, ale teraz jak skończe okres - o ile nadejdzie łaskawie - to znaczne na nowo razem z Dongiem. Ogladalam teraz film, który skończył się piosenka ze słowami dont give up - poryczalam się. Ale prawda nie możemy się poddawać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 00:38
-
agulka0629 wrote:Hejo, tam czytam Wasze wpisy i czuje się jakbym sama to pisała:-) . 1000 objawów co miesiąc, które znikają w dniu nadejś[email protected] testow , które zawsze wychodzą tak samo. Styczeń spisuje na straty bo tempka nie wzrosła wiec owulki nie było. Czy któraś z Was wspomaga się Dongiem albo Inofemem/inofolikiem?
Ja biorę inofolic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Mania,to ty masz cykl rozpoczęty 31.12 tak, jak i ja Rany, ale u ciebie serduszkowo!
Poddawać się nie możemy, trzeba działać
zakocona co z tego ze serduszkowo jak Najwazniejsza Pani Owu olala mnie Ale serduszkowac nie przestane licze na cud haha[/link]