Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:)
Jestem tu nowa. Testuję 28 stycznia a 31 stycznia mam urodziny:) Bardzo liczę na piękny prezencik Tzn. testuję 28 bo wtedy mam mieć @, ale znając mnie mogę chcieć jeszcze wcześniej zrobić test o czułości 10. To nasz 3 cs i oby ostatni:)
Mam też do was pytanie, 3 dni temu zaczął się u mnie ogromny ból i wrażliwość sutków przy dotyku. Nawet podrażnienie przez bluzkę mnie bolało, a gdy mąż mnie dotknął zawyłam z bólu. Teraz bolą ciutkę mniej, piersi są jakby większe (obserwacja męża) i pojawił mi się biały kremowy gęstawy śluz. Nigdy po owulacji nie miałam śluzu a tutaj taka anomalia. Myślicie, że to może wskazywać na ciążę czy niepotrzebnie się nakręcam ? -
Dziewczyny wczoraj były urodziny mojego męża i zrobiłam test myśląc o niespodziance... niestety nie wyszło...
za to dzisiaj w pracy źle się czułam bol brzucha, cały czas chciało mi się wymiotowac wiec po powrocie zrobiłam test... kurcze i nie wiem co myslec... jakiś cień drugiej kreski jest... ale naprawde cień... trzeba się przypatrzec.... kurcze już sie nakręcam... może to wadliwy test
sprawdzę jutro rano...
-
nick nieaktualny
-
Nat_alia ładny wykresik i zapowiada raczej zielony koniec A testy robiłaś rano czy popołudniu? No i moze faktycznie najlepiej to pójśc na betę i miec 100% pewności
Annielca no niestety cierpliwości trzeba się wyuczyć przy staraniach Co ma byc to będzie
A ja nie mam żadnych objawów właściwie. No dzisiaj po tym plamieniu trochę brzuch mnie pobolewa. Wiec zasiadłam pod kockiem się relaksuję
-
Sówka, oby tylko dwukreseczkowy był !
Strzała, a co ci babcia powiedziała?
annielica, powodzenia Super byłby prezent na ur ! No to będziesz testowała prawie wtedy, kiedy ja
nat_alia, @ nie ma = jest szansa! Może jeszcze jutro rano kreska pociemnieje ? Jeszcze się może zazielenić u ciebie przecież, bo @ masz na za 3 dni
A ja dzisiaj mam dzień lenia, nic nie robię wreszcie (rany, jak mi tego brakowało!), generalnie zero objawów, choć przed chwilą ni stąd ni zowąd dostałam rozwolnieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:47
-
nick nieaktualnySówka_83 - czasami brak objawów jest najlepszym objawem - dużo kobiet myślało, ze nie zaskoczyło a tutaj niespodzianka:) 3mam kciuki:)
Nie wiem dziewczyny ale jakoś trzeba tą @ od nas odpędzić! Ja specjalnie nie kupuję podpasek do ostatniej chwili, ale jak dotąd zawsze @ przychodziła i był problem bo nie miałam podpasek:P Życie czasami lubi robić na przekór, może tym razem kupić duuuży zapas, wydać sporo kasy to wtedy @ na bank nie przyjdzie -
Cześć Mirabelka, powodzenia !!
No to będziesz testowała ze mną i tapir Oby zadwukreskowało!
edit:
Widzę, że zaczęłaś cykl 02.01, ilu dniowe masz cykle, że już testować będziesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:59
-
zakocona babcia dała mi do zrozumienia, że jesteśmy strasznie biedni my z mężem generalnie mamy z tego mega ubaw, bo wszyscy dookoła nas myślą, że nie mamy kasy na nic i nie mamy zamiaru nikogo z tego błędu wyprowadzać ale babcia powiedziała to wszystko w taki sposób, że naprawdę zaczęłam wątpić, czy to dobry moment na drugie bobo ;P
annielica niech każda kupi tampony/podpaski i je spali, posypie solą i wypowie życzenie odnośnie ciąży, a co -
Różowa Strzała, no właśnie co tam babcia Ci naplotła?? Moja to tak po cichu do wszystkich powtarza, ze przydałoby mi się dziecko
Ja siedzę pod kocykiem, z lapkiem na kolanach i paczką chipsów
Mirabelka30 witaj I powodzenia
Annielica może to jest jakiś sposób, takie przygotowanie na coś co nie nadejdzie
-
najlepszy hit jaki dzisiaj moja babcia powiedziała (generalnie jest bardzo wyniosła i niesympatyczna ), że syn mojej kuzynki jest głupi, bo nie ma żadnych osiągnięć, a ona widziała dokument o dwóch 10latkach, które wygrały jakiś konkurs muzyczny nie no spoko.... ale tomek ma 3 lata
-
Sówka, ja też tak siedzę, tylko, że cały dzień, bo dziś pracy nie było Aż mam więcej energii do wszystkiego
strzała, pracujecie oboje czy nie?
Ja np nie wiem z czego utrzymuje się znajoma, która nie pracuje, mają dziecko, drugie w drodze, a mąż zarabia ze 2 tys, jak dobrze pójdzie i jeszcze mają remont.. -
Zakocona prawda jest taka, że jak się chce to sobie każdy poradzi Najważniejsze, zeby wszyscy byli szczęśliwi, bo bez tego to różnie bywa )
Wiecie co, albo mi się zdaje albo cera mi się coś poprawiła, strasznie gładziutką mam. No, może oprócz tych kilku pryszczy, które chwilowo mam Co chwilę sie myziam po twarzy
-
nick nieaktualnyStrzała nie ma sensu się przejmować. U nas sytuacja finansowa w chwili obecnej jest bardzo kiepska, ale lada moment baaaardzo się poprawi. Przecież ciąża trwa 9 miesięcy to kupa czasu, a z pieniędzmi tak to jest raz są a raz ich nie ma. Bez sensu jest podpasowywać pod pieniądze, a potem ocknąć się po iluś tam latach, ze na dziecko jest za późno... Ale fakt ciekawa babcia
A z tymi podpaskami to dobry pomysł można by je utopić jak marzannę, ażeby @ poszła precz:P Matko 9 miesięcy bez okresu - raj na ziemiSówka_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny