Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek myślę, że szykuje się zbiorowa histeria ;)))

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa_strzala wrote:
    Sówka_83 wiesz co, mój wykres jest marny, bo ja źle mierzę temp :D wpisuję tam raczej swoje objawy :) do końca cyklu mam tydzień ;) po pierwszej ciąży pamiętam, że po jakoś po dwóch tygodniach bolały mnie cycki :) ale my zaczęliśmy starania o dzidzię 15 stycznia, więc musiałabym wstrzelić się idealnie w owulację ;)

No to może z nowym rokiem faktycznie szczęście dopisało i udało się Wam wstrzelić :) Oby, życzę Ci tego z całego serca :)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to by się udało 2 raz, bo za pierwszym też baraszkowaliśmy 3 razy i po sprawie. Także ciężko jest mi uwierzyć w taki zbieg zdarzeń :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cuda się zdarzają :)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png

Wysłany: 21 stycznia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    we'll see ;)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• madziulek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa_strzala wrote:
    madziulek myślę, że szykuje się zbiorowa histeria ;)))
    Hihi no na bank :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak będzie się działo:P histeria przed i radość lub rozpacz po :P oby wszystkich nas tyczyła radość :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 1 kreseczka. Tempka spada więc jutro albo jeszcze dziś się rozciekne :P

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

My tu zwariujemy do końca miesiąca :D Oby ze szczęścia :D

Ppaulina jeszcze nic straconego, nie ma @ jest dobrze ;) Jeśli jednak przyjdzie to pozytywnie wkraczasz w następny cykl i nie pooddajesz się :) Ja sobie tak cały czas powtarzam:P

Póki co mam chyba wahania nastrojów, raz radość, raz zwątpienie :( Mrowienie i lekki ból piersi się pojawił. Strasznie mnie korci na wykonanie testu, dobrze ze nie mam go w domu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:44

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje sówka... nie będę ukrywać z moim się załamaliśmy. Właśnie kupiłam naallegro z apteki Inofolic- nie liczę na cuda ale czytałam że regurluje pracę gospodarki hormonalnej więc może coś da... Zamierzam jeszcze kupić sobie termometr bo mój to jakiś dziwak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja tempka rośnie i rośnie ;) nie wiem czy to normalnie bo mierze pierwszy cykl ... dziś 8 DPO ... po weekendzie się okaże

• madziulek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    menka wrote:
    A moja tempka rośnie i rośnie ;) nie wiem czy to normalnie bo mierze pierwszy cykl ... dziś 8 DPO ... po weekendzie się okaże
    Oby tak zostało :D

ppaulina - polecam Inofolic :)

Sowka, u Ciebie już za chwilę testowanie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 10:11

atdc3e5e035kp155.png

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie póki co spokój :) cyce lekko ćmią ;) jestem mocno poddenerwowana ale to akurat normalne przed @ ;) brzuch jakby przestał boleć, mam zaparcie, więc też objaw na @ :) jedyne co, to temp wysoka ;) ale pewnie w przyszłym tygodniu spadnie :) nadal mam niski apetyt i zero ochoty na słodycze, więc jest to ewenement ;) cóż... czekamy laseczki na 2 kreseczki :D

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania1718 wrote:
    Kasienko u mnie skok dzisial byl ale oczywiscie nie nastawiam sie na nic. Tez mysle ze u mnie cykl bezowulacyjny... U mnie tempka skacze do gory i opada i tak pewnie bedzie :P Nie zapominaj ze konczymy ten cykl tak samo!!

A u mnie dzis niewiadomo jaka tempka bo nie zmierzylam .. :/ Chyba bedzie bezowulacyjnie tym razem :( Mysle ze zakonczymy go razem ale witajac @ ..
    Bo co innego bylo by cudem :) W ktorego tego miesiaca nie wierze

• zakocona Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w tym mscu nie ma opcji. Mam tak okropnie nerwowy, płaczliwy i stresujący czas ostatnio, że nie ma możliwości, żeby dało radę zaciążyć :(

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wariatka w 21 dc zrobilam test:D oczywiście nic tam nie widac, ale stwierdzilam ze skoro tyle lezy w komodzie to jeden mniej moze lezec :P Zeświruje przez ten tydzien ;p

Nieidealna
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy się tu wzajemnie hamować :P

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej nie mam okresu :( Ale test wyszedl wczoraj negatywny wiec raczej nic nie bedzie:)
    Ile wam sie najdluzej spoznial okres a nie bylyscie w ciazy?

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie to ze czasami boli mnie brzuch na dole to bym nawet o tym nie pomyslala :P chociaz nie mam pewnosci ze owulacja byla to nadzieja zawsze jest :D tylko ciekawe czego ten dziwny bol brzucha chce ode mnie :>

BOMBI lubi tę wiadomość

Nieidealna

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Propablyme wrote:
    Ja dalej nie mam okresu :( Ale test wyszedl wczoraj negatywny wiec raczej nic nie bedzie:)
    Ile wam sie najdluzej spoznial okres a nie bylyscie w ciazy?

Jak ja zaczelam brac inofolic to z 28 zrobil sie 44dniowy cykl. A wczesniej to max do 34dc

Nieidealna
‹‹ 27 28 29 30 31 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ