Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowa_strzala wrote:Sówka_83 wiesz co, mój wykres jest marny, bo ja źle mierzę temp wpisuję tam raczej swoje objawy do końca cyklu mam tydzień po pierwszej ciąży pamiętam, że po jakoś po dwóch tygodniach bolały mnie cycki ale my zaczęliśmy starania o dzidzię 15 stycznia, więc musiałabym wstrzelić się idealnie w owulację
No to może z nowym rokiem faktycznie szczęście dopisało i udało się Wam wstrzelić Oby, życzę Ci tego z całego serca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
My tu zwariujemy do końca miesiąca Oby ze szczęścia
Ppaulina jeszcze nic straconego, nie ma @ jest dobrze Jeśli jednak przyjdzie to pozytywnie wkraczasz w następny cykl i nie pooddajesz się Ja sobie tak cały czas powtarzam:P
Póki co mam chyba wahania nastrojów, raz radość, raz zwątpienie Mrowienie i lekki ból piersi się pojawił. Strasznie mnie korci na wykonanie testu, dobrze ze nie mam go w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:44
-
nick nieaktualnyDziękuje sówka... nie będę ukrywać z moim się załamaliśmy. Właśnie kupiłam naallegro z apteki Inofolic- nie liczę na cuda ale czytałam że regurluje pracę gospodarki hormonalnej więc może coś da... Zamierzam jeszcze kupić sobie termometr bo mój to jakiś dziwak.
-
nick nieaktualny
-
menka wrote:A moja tempka rośnie i rośnie nie wiem czy to normalnie bo mierze pierwszy cykl ... dziś 8 DPO ... po weekendzie się okaże
ppaulina - polecam Inofolic
Sowka, u Ciebie już za chwilę testowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 10:11
-
a u mnie póki co spokój cyce lekko ćmią jestem mocno poddenerwowana ale to akurat normalne przed @ brzuch jakby przestał boleć, mam zaparcie, więc też objaw na @ jedyne co, to temp wysoka ale pewnie w przyszłym tygodniu spadnie nadal mam niski apetyt i zero ochoty na słodycze, więc jest to ewenement cóż... czekamy laseczki na 2 kreseczki
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:Kasienko u mnie skok dzisial byl ale oczywiscie nie nastawiam sie na nic. Tez mysle ze u mnie cykl bezowulacyjny... U mnie tempka skacze do gory i opada i tak pewnie bedzie Nie zapominaj ze konczymy ten cykl tak samo!!
A u mnie dzis niewiadomo jaka tempka bo nie zmierzylam .. Chyba bedzie bezowulacyjnie tym razem Mysle ze zakonczymy go razem ale witajac @ ..
Bo co innego bylo by cudem W ktorego tego miesiaca nie wierze -
nick nieaktualny
-
Propablyme wrote:Ja dalej nie mam okresu Ale test wyszedl wczoraj negatywny wiec raczej nic nie bedzie:)
Ile wam sie najdluzej spoznial okres a nie bylyscie w ciazy?
Jak ja zaczelam brac inofolic to z 28 zrobil sie 44dniowy cykl. A wczesniej to max do 34dcNieidealna