X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w zeszłym roku miałam raz 36 dni, ale obstawiam, że to przez wyjazd na wakacje zagranicę. tak to 24,27,29.

nieidealna, prowadzisz wykres?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na początku prowadzilam, a teraz stwierdziłam ze daje sobie troche przerwy od liczenia, miezenia.

Nieidealna
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki za Was!! Zycze aby kazda z Was ujrzala wymarzone 2 kreski!!! :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skoki temperatur chyba nic dobrego nie wróżą :/

• naox Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) aż jestem ciekawa przyszłego tygodnia. Moja @ powinna być w poniedziałek, max w środę. Najgorzej, że boli mnie bardzo podbrzusze. Tzn mam takie skurcze nieprzyjemne. Obudziły mnie w nocy. Jak ukłuje, to mam ochotę krzyknąć. :( Jeszcze dziś na sesję przyszła do mnie mama z chorym maluchem, chociaż mam napisane wszędzie, żeby nie przychodzić z chorymi dziećmi..

p19uyx8dnezstxe3.png
  • rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox przyszly tydzien to bedzie sieczka :) mnie w brzuchu co jakis czas skurcze biora, cyce czasami mocno zabola ale kompletnie nie jestem w stanie ocenic czy mam tak co miesiac ;P az zaluje ze wczesniej nie robilam obserwacji ;)))

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie traćcie nadziei, jeszcze się tam na pewno iskierka tli :)

Zakocona, ja od samego początku starań mam czas stresujący i nerwowy ale mimo wszystko się nie poddaję. Mamy dążyć do celu na przekór wszystkim, także Alleluja i do przodu :)

Naox, mnie też podbrzusze boli ale mnie to ciężko stwierdzić czy to objaw ciąży czy może jednak mega nerwy :/ Może wizyta brzdąca nie będzie miała żadnych negatywnych skutków, spokojnie :)

Ja żeby nie myśleć, latałam i sprzątałam, popłakując sobie :P I pewnie niezbyt mądrze zrobiłam bo właśnie po tym zaczęłam czuć brzuch mocniej.

Różowa strzała, ja cos czuję że te Twoje objawy to niekoniecznie na @ są ;)

Aha, Dziewczyny które planuja kupowac nowe termometry, moze zafundujcie sobie takie specjalne owulacyjne? Ja teraz mierzę zwykłym elektornicznym ale też jakoś nie do końca mu ufam. Postanowiłam sobie, ze w następnymcyklu taki sobie sprawię i ze kupię testy owu na allegro, żeby mi na więcej dni w cyklu wystarczyły :D Chcę w końcu na nich zobaczyc potwierdzenie owulacji.

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sówka_83 póki co to wszystkie mamy objawy na ciążę :D

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox wrote:
    Hej dziewczynki :) aż jestem ciekawa przyszłego tygodnia. Moja @ powinna być w poniedziałek, max w środę. Najgorzej, że boli mnie bardzo podbrzusze. Tzn mam takie skurcze nieprzyjemne. Obudziły mnie w nocy. Jak ukłuje, to mam ochotę krzyknąć. :( Jeszcze dziś na sesję przyszła do mnie mama z chorym maluchem, chociaż mam napisane wszędzie, żeby nie przychodzić z chorymi dziećmi..

Hej, ja tez tak mialam silne bole jak na okres i minely. Teraz wprawdzie nie mam okresu ani bolow ale testy tez negatywne wiec.. kijowo!

• naox Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sówka_83 ja widziałam w rossmannie wczoraj termometry owulacyjne za 9 coś, akurat tak sobie z rozczuleniem oglądałam testy ciążowe :) Kupię w następnym cyklu i zapas testów owulacyjnych i ciążowych :)

Byłam wczoraj w mojej przychodni spytać o betę (50zł i wynik na drugi dzień)
    a później z ciekawości weszłam do kolejnej i tam 25zł a jak w weekend to -30%.
    Ogromna rozbieżność cenowa.

p19uyx8dnezstxe3.png
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 1 cs starań zakończonym ciążą biochemiczną mierzyłam temp elektronicznym, z jednym miejscem po przecinku i się spisał :)

Teraz mam Microlife z 2 po przecinku, na All kilkanaście zł zapłaciłam :)

Mam nadzieję,że te wszystkie nasze objawy to tylko na fasolinkę! :D U mnie ogromny brzuch (siedzę z rozpiętym zamkiem od spódnicy, w spodniach się w ogóle nie zapnę :P), duuużo śluzu, boli mnie kark i brzuch. Masakra :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:05

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie dziś zamówiłam na allegro owulacyjny który mierzy 0.01 stopnia. Bo ten mój zwykły mnie doprowadza do szewskiej pasji! Co chwilę inny wynik.

• naox Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mierzy jak mu się chce..o 6:50 36,67 o 6:53 36,87...

p19uyx8dnezstxe3.png

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle dziewczyny, jaki ja miałam dzisiaj straszny sen ! Nie cierpię takich snów! są mega realistyczne i zawsze wstaję taka hmm... niedospana i zła.

Śniło mi się, że nie świecie zabrakło wody pitnej, więc ludzie robili meeega zapasy, kto mógł to sobie pochował ale wiadomo-po jakimś czasie zapasy się skończyły, rozpoczęła się regularna wojna, co chwilę jakieś bomby spadały i niszczyły dosłownie wszystko. Widziałam dokładnie jak ludzie umierali w ogromnych męczarniach... później widziałam, że nad ziemią latają takie białe statki, w których jest mnóstwo dzieci i przypomniałam sobie, że moje dziecko spało w wózku jak zaczęły się ostrzały, a ja byłam za daleko, żeby wrócić... straszne uczucie! pozniej schroniliśmy się w jakimś budynku, gdzie moi znajomi zrobili sobie ostatnie zdjęcie zanim ten budynek się rozsypał. Przeżyłam ja i moja babcia, próbowałam znaleźć zdjęcie agi i piotra ale nigdzie go nie było, babcia się poirytowała i wcisnęła mi w ręce pierwszy lepszy album mówiąc, że nie ma znaczenia jakie zdjęcie-pamiątka jest... jeszcze było kilka scen ale generalnie czuję się mega przybita... Miewacie tak realistyczne sny???

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek a ja mam inaczej jakoś, brzuch płaski i burczący a paetytu brak :/ Inaczej niż zwykle przed @.

Co do ceny beta hcg to ja ostatnio robiłam w jednej przychodni, prywatnej za 35 zł, wynik popołudniu miałm. A wzoraj pytałam o cen w zwykłej przychodni i powiedzieli mi 16 zł, z tym że to beta ilościowo (nie wiem co to znaczy :/) i wynik też możłiwy w ten sam dzień.
    Jutro chce jechac ja sobie zrobic i mam zagwostkę, gdzie :P

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • naox Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa_strzala okropny sen, człowiek jest wyczerpany psychicznie jak się obudzi.
    Ja kilka lat temu miałam takie sny, że mój J budził mnie, bo płakałam, albo się śmiałam. Śmiejcie się, ale od tygodnia śnią mi się dwie kreski na teście i to wygląda tak realistycznie, budzę się z uśmiechem. Muszę odpuścić, bo wkręciłam się na maxa.

p19uyx8dnezstxe3.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba najważniejsze, żeby mierzyć raz przez określony czas, o tej samej godzinie i tym samym termometrem :) Ja dziś miałam za pierwszym razem 36,8 a minutkę później 3,7 (nie wiem co mnie naszło mierzyć raz za razem, nigdy tak nie robiłam :P )

Różowa_strzała to miałaś sen. Ja takie też miewam ale moze mniej fantastyczne ;) Późńiej trudno mi dojśc do siebie. W ostatnim czasie niło mi się, ze moja kuzynka z która mieszkam w jednym domu jest znów w ciąży a ja nadal nie, popłakałam sie po przebudzeniu :( Albo miałam taki króciótki, w którym ktoś mi powiedział trzy słowa "Babacia nie żyje" i też sie oczywiscie obudziłam :(

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naox a może to jakieś zwiastuny? ;) Życzę Ci tego :)

Dopada mnie jakieś mega zmęczenie a ja nie mam w zwyczaju w dzień odpoczywać i pozwalać sobie na drzemki. Nie wyobrażam sobie tego :P

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jak dziadek lezał w szpitalu to śnil mi sie jego pogrzeb. Pospałam wtedy troche i obudzilam sie ok.10. Bylam sama w domu, mąż wrócil wieczorem i powiedzial mi ze dzwoniła moja babcia, ze dziadek zmarł.. około 10. byłam w szoku

Nieidealna
  • naox Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy można mieć ospę drugi raz, tak abstrahując..bo koleżanka chce do mnie wpaść, a jej facet właśnie ma ospę... :O

p19uyx8dnezstxe3.png
‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ