Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mania, jest Trzymam kciuki za test z labu pozytywny !!
Myśmy kupili trochę ciuszków dzisiaj, ręcznik dla małego i pieluchy. Wybraliśmy też wanienkę+przewijak.
Rano dostałam ataku paniki i ryczałam dobre 10 min pod prysznicem, że nic nie mamy i tyle trzeba kupić, kasę z kosmosu wziąć na to wszystko, i za duży wybór wszystkiego
Wybraliśmy też kanapę i kupować będziemy w przyszłym tyg I pluszaka świnkę
A, no i jak nie miałam kupować laktatora, to już wiem, że będziemy jednak. -
laktatory, o matko... co ja przeżyłam dzięki swojemu kupiłam taki elektryczny i jak usłyszałam dźwięk który wydaje plus poczułam na dłoni siłę ssania, to o mało nie zemdlałam ze strachu 2 albo 3 dni podchodziłam do pierwszej próby ) na szczęście jak już przyłożyłam i nauczyłam się kontrolować siłę ssania, to było super
-
Madziulek, mamuśko, wszystkiego najlepszego !! Zdrowia dla Ciebie i synka. Szybkiego i łatwego porodu !
Tadek od przedwczoraj tak intensywnie kopie koło 23 codziennie, że widać te jego kopniaki przez brzuch wczoraj próbowałam nagrać filmik, ale co wezmę twlefon, to się lobuziak uspokaja
Wczoraj też porównywałam brzuch z siostrą L, która rodzi na początku lipca. Niewiele mam mniejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 08:27
-
Chyba poczekam az kreska pociemnieje Bo jak nie to nie ma sensu Jakos nadal nie wierze ze to ciaza slyszalam ze przy torbielach tez moze wyjsc falszywie pozytywny wynik a nie wiadomo czy ja tak nie mam. Przeciez ze mnie dziwny przypadek jest[/link]
-
nick nieaktualnyMadziulek spełnienia marzeń !
Mania jest bladzioch
My już po panieńskim i kawalerskim. Bawiłam się super, były jeszcze 2 dziewczyny w ciąży, matki karmiące, dzieciate mężatki i mężatki i w sumie panienek może z 3 łącznie z młodą pogadałyśmy na babskie tematy ciąże, porody, mężowie hehe nie wiem co maż naopowiadał na ognisku, ale jak po niego przyjechałam, wyściskało mnie i wygratulowało chyba z 15 chłopa! Mąż jest w stanie ciężkim, dogorewa w łóżku a ja się czuję fantastycznie to kolejny pozytyw bycia w ciąży ! Nigdy nie masz kaca -
Madziu wszystkiego co najlepsze w takim razie!
no Ania ciekawe co opowiadal
my po porannych walkach o potomka idziemy na obiad do tesciowej tradycyjnie w niedziele;) -
nick nieaktualnyTwierdzi, że mówił tylko jaką ma cudowną żonę i że jest najszczęśliwszy na świecie bo spodziewamy się dzidziusia Oczywiście wiedziałam, że będzie dla niego dziś ciężki dzień bo zawsze jak się napije, chodzi za mną się przytula i całuje i mówi jak mnie kocha i jakie ma szczęście strasznie się wylewny robi hehe obudził się dziś z krzykiem bo zauważył, że ma kleszcza wbitego w rękę i teraz twierdzi, że jego wymioty to pewnie przez kleszcza, bo on wcale dużo nie wypił haha ;P