Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Dziewczyny się popłakałam. Jakoś tak chyba z nudów zaczęłam czyta pamiętnik na forum, taki przypadkiem wybrany. Dziewczyna po sporych przejściach i długim stażu starania się, zaszła w ciążę i co? Synek ma na imię Leon Tak jak synek z moich marzeń
Wkręcam sobie, ze to może jakiś znak
-
no bo to moze jest jakis znak
mi sie przypomnial dzisiaj moj sen z jakiegos miesiaca czy dwoch przed.
snilo mi sie dziecko w wozku, no takie dosyc male z 1,5 roczku, i podeszlam i spojrzalam na niego i mial tak przesliczne oczy ze po prostu makabra, i powiedzial do mnie "mama" i normalnie tak w tym snie serce mi uroslo i go przytulilam i wzielam na rece no masakra jakie uczucia.
a kolezanka moja powiedziala ze dzieci moje i mojego meza beda miec sliczne oczy i od razu jak sie obudzilam to mi sie przypomnialo:) -
nick nieaktualny
-
ania - mam taka nadzieje, szczegolnie ze mialam jeszcze jeden sen- ten byl akurat glupi snilo mi sie ze wlasnie tak jakbym wiedziala ze urodzilam ale nie wiem pod narkoza bylam czy co i dzwonilam do meza i pytam sie "co mamy?" a on odpowiada z taka duma w glosie "dwie corki"
ja to w ogole chcialabym zeby plec byla niespodzianka, nie wiem czemu zawsze chcialam, mimo ze taka niecierpliwa jestem:D
a no i Mania tez czekam na info:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 07:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie akurat ze spaniem jest ok ) często zmieniam boki ale generalnie śpi mi się świetnie. W pierwszej ciąży problemy ze snem miałam na końcówce ciąży, jak brzuch był już ogromny i przewrócenie się z boku na bok trwało 2 minuty i mąż musiał pomagać
a jak u Was dziewczyny z kondycją skóry i włosów? ja normalnie mam tłustą skórę, a w ciąży suchą. Nie muszę często myć włosów, a twarz jest gładka -
nick nieaktualnyJa miałam kilka bezsennych nocy ale ogólnie na razie dobrze śpię. Brzuch mi nie przeszkadza mimo, że jest spory, tylko plecy mnie bolą rano, ale to standard bo plecy mnie bolą prawie cały czas. No i te wstawanie tryliard razy na siku przed snem i kilka razy w trakcie jest dobijające, ale cóż takie uroki ciąży