Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dopiero co mowilam ze owu pozno a tu teraz robilam test owu i pozytywny jak nic czyzby cykl mi sie chcial skrocic? nigdy tak wczesnie mi pozytywnie nie wychodzily, w 14 dc zapomnij o + owu.
-
no ale mi to wcale nie pasuje, w zeszlym cyklu owu byla w dniu kiedy drugi test owu byl pozytywny, wiec mozliwe w takim razie ze bylaby jutro lub pojutrze +14/15 dni fl wychodziloby cykl 29/30 dni a ja od lipca nie mialam mniej niz 31 i to tylko 2 razy mialam 31dniowy a tak to 33/35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie na razie nic, czekam z testowaniem bo się boje zarówno rozczarowania jak i tego, że będą dwie kreski. Jestem w totalnej kropce, więc po prostu czekam na to co los przyniesie...
Mania będzie dobrze
Sylwia kiedyś się uda, musi a póki co sił i wytrwałości Wam życzę :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mierzę temp ale to bardziej dla własnego spokoju, bo przynajmniej mam większą pewność że owulka była. Innych jej objawów nie mam.
Robię wszystko żeby się nie napalać ale wiadomo, że zawsze gdzieś tam z tyłu głowy jest ta malutka myśl a może jednak...
Dziś mnie trochę podbrzusze boli ale nie wiem czy to czasami nie z kaszlu, który mnie morduje od tygodnia, stąd też może i wyższa temperatura.